Колеги искам да си кажете мненията какво да правя.Значи проблема е следния: на 29.05.10г карах една астра без документи наскоро докарана от чужбина и ме спряха полицаите след това извикаха колегите си от КАТ
и ми беше написан акт на нея дата(29.05.10г) след това отивам да си плащам акта и жената на гишето ми вика трябва да си оставиш книжката тука на 22.060.10г както и да е оставих я и в постановлението ми пише
по чл.175 ал.1 т.1 предп.1 от ЗДВП - глоба в размер на 50 лв и лишаване от право да управлява МПС за 1 месец. добре викам 1 месец няма да караме и това е обаче днес ми се наложи да карам другата ми кола която трябваше да и се сменят накладки отзаде и ме спряха из града и ми беше писан акт че след като съм лишен от право да управлявам,аз пак карам.И колеги писах,че имам възражение има ли колеги дето се се сблъсквали с нещо подобно какво да направя да обжалвам ли този акт дето ми беше писан днес. а иначе на 22.07 щях да си взема книжката.мерси предварително.

Колеги помощ-акт за каране без документи.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Колеги помощ
Според мен документите се издават за да се носят и показват!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Колеги помощ
Набутал си се в условия на "продължавано административно нарушение".Прочети ТОВА и се надявай на същия късмет.Както се налага и добре да се "представиш" в "сепарето" ,ако те привикат за втория акт.
Re: Колеги помощ-акт за каране без документи.
не мога да разбера - взели са ти книжката, нямаш право да караш един месец, нарушаваш това - и накрая се жалваш......
луда работа....
Хем си в нарушение, хем - олеле, мамо....
След като са ти взели за 1м. правата - що щеш да се буташ в шамарите.....
Да не се беше качвал да караш
а не после из разни форуми да пишем - леле, колко са лоши катаджиите,такива били, онакива били...
Като си нарушил - ще плащаш.... това е
И вземете модовете заключвайте по-бързо подобни теми - хем знае че е сгазил лука , хем....
луда работа....
Хем си в нарушение, хем - олеле, мамо....
След като са ти взели за 1м. правата - що щеш да се буташ в шамарите.....
Да не се беше качвал да караш
а не после из разни форуми да пишем - леле, колко са лоши катаджиите,такива били, онакива били...
Като си нарушил - ще плащаш.... това е
И вземете модовете заключвайте по-бързо подобни теми - хем знае че е сгазил лука , хем....
-
- Автомобил:
- Двигател:
глобата ще е 600 лв. в най-лошия случай,или съд,дано не сам прав.Сподели като излезе наказателното постановление каква е глобата.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Aneto написа:И вземете модовете заключвайте по-бързо подобни теми - хем знае че е сгазил лука , хем....
Аз не виждам защо да се заключват

В темата С колко кm/h си позволявате да карате над ограничението? почти всички карат с превишена скорост и смятат че ограниченията са за малоумни, пенсионери и т.н
Като някой пусне тема, че са му писали акт - всички почват да го плюят и да казват че е заслужавал

Ако някой може да помогне със съвет да пише, ако не колегата така или иначе ще си понесе санкциите

Сега по темата - ако колегата успее да си вземе книжката само с бележката че е платил глобата, без да показва втория акт, може да покара още малко

Не знам дали има срок в който отпадат нарушенията - примерно ако няколко години няма нарушение

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
темата си е точно за ключ , защото има тема за актове и давности
ПП: Ако почне всеки да пуска тема за глупавия си фиш/акт , ко праим ?

ПП: Ако почне всеки да пуска тема за глупавия си фиш/акт , ко праим ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”