Да се върна на Аудито.
Колата е 2003 г., 1.8 Т 163 кс (BFB мотор), quattro (нещото което най-много повлия на покупката), 5 скорости (е има и с 6, но здраве да е) и всичко друго стандартно за модела - като двузонов климатроник, 8 въздушни възглавници, ABS, ESP и кой знае още какво. Няма оригинална навигация, но има едно доста (поне за мен) добро муку (музикална кутия) наречена Kenwood DDX 7032. Оригиналните N на брой Bose колони, със усилвател и суббас в багажника (фабрично).
Колата е в напълно оригинален вид ако изкюча допълнителната музика.
А Сега е времето да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на няколко колеги от форума. Почвам ги подред. Не по принос подредени, но все пак трябва да започна от някъде.
От началото изгоря Vladko, на който му подпалих форума от ЛС с разни "умни" въпроси.
Добрин, който ми оформи абсолютно всички документи по покупката и отказа да вземе и лев. Добри, имам много да те черпя и най-вероятно това ще стане на Елена.
Другия Влади (Sir T) - и на него досаждах, и на него писах. Човекът провери сервизната история на колата в Германия и пробега е истински. Колко? Вижда се после на снимките.
Ваското1, който пък ми закачи "новата" кола на компа. Бях решил като отидох при него ако има и най-малкия проблем на VagCom-а да я откажа тази кола. Нямаше нито един. Взех я.
Влади (Sir T), днес по телефона ти обещах да дам мнение.
Ами мнението ми може да се опреличи с дете пред коледна елха, на което току що са му казали, че всички подаръци там са само за него. Колата, както казваш ти, ме кара постоянно да се усмихвам. Вече си мисля как искам да има сняг, че да се "попързалям". Хайде стига толкова.
Ето малко снимки (парят