Първо нищо лично към момчето с диодните стопове просто от там тръгна цялата работа.
Написах в "гугъл" Голфаджия и останах разочарован. Първото което ми попадна беше рено форума и темата на някакъв кретеняк който бил засечен от ФВ голф и съответно наругава всички нас Хората с Голфове. Както и да е после разгледах и видях много статий за катастрофи с ФВ голф и съответно недомаслените новинари пишат: Голфаджия причини катастрофа........ Голфаджия пичини верижна катастрофа с много ранени.... и тем подобни простотий.
Та Мръсна дума ли е "Голфаджия"
защо тъпите новинари не пишат Опелджия, Ренаджия или Дачиджия
Как може определение за Голфаджия да е цитирам от някакви долнопробни садомазо с гей елементи сайтчета:
-Гофаджията е идиот ,дебел ,потен и т.н.
Цитат от още по долнопробен сайт:
Голфаджия
-това понятие се отнася не толкова за хората каращи голф 2-ка, например, но повечето представители са точно тези .. това е обобщаващо понятие за шофьори , който гледат "лошо" , постави ли си едната ръка много специфично в горната част на волана (цялата картинка се допълва от усилената до дупка музика, предимно чалга) и каращи в разрез със всички пътни маркировки и любимото им - минаване на червено! засичане, изпреварване без мигач са само малка част от характерните им прояви на пътя ..
всеки нарушава закона , но те минават всички граници .
Ами мога ли да ви натегля всичките ааааа
Как може да живеем в държава с толкова плиткоумен народ кажете ми колеги
Аз съм горд че карам голф и мога да се нарека ГОЛФАДЖИЯ(Ко Уе)

Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Re: Ей Голфаджия.. Ко уе!!!!
Аве не е така щото ей на в тоя форум си правят пи6ки с нас
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=123367
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=123367
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
relax момче!!!Много го зимаш на сериозно и аз карам голф и съм заклет голфаджия,ма такива изказвания не ме вълнуват...аз пък имам определен афинитет към каращите ауди А4

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз един пьт, сьвсем случаино попадам при рено форума, малииии едни изказвания за нас едно нещо ,хубу ама не мога да пиша трябва регистрация как сьм я направил не си спомням даже. Чи кат влязах ама срах на воля чи срах,опрьсках сичко не остана форумчи и под форумчи кадето да не вляза да видя какво става,докато не ме изгониха разбира се
, щот те като им казваш истината не вярват. На рьждите и на тях се бях заканил, ама ми стана свидно нали са немски машини.Та така приятел,има си една граница гогато се мине е неизбежно да стават такива работи.Маитапа е до време.

- Zerga3GT
- Контакти:
Тука си прав Майтапа е до време
Аз лично от другите не се влиая но това е на национално ниво Не може във вестника да пише ГОЛФАДЖИЯ и да е свързано с някви глупости
Голфаджия = човек който кара голф
а не няква титла за неграмотност и тем подобни
Аз лично от другите не се влиая но това е на национално ниво Не може във вестника да пише ГОЛФАДЖИЯ и да е свързано с някви глупости
Голфаджия = човек който кара голф
а не няква титла за неграмотност и тем подобни
На нашия народ проблема му е, че вечно се противопоставяме и делим - какво значение има дали караш "Голф" или "Мерцедес", дали си от София или от Перник, дали си от "Левски" или "ЦСКА"?
Всички сме хора и сме българи. Липсва ни единстство и това ще ни затрие. Иначе простака си е простак, независимо каква кола кара. Не може да се слагат всички под един знаменател. А относнно "голфаджия" - просто голфа е масова кола, освен това думата е подходяща де се членува, не върви да кажеш "мерцедесчия" или "пежоджия"...
За някои медии обаче сте прави, че обичат да сгалатг етикети и ефектни заглавия - просто нивото им е такова.
Всички сме хора и сме българи. Липсва ни единстство и това ще ни затрие. Иначе простака си е простак, независимо каква кола кара. Не може да се слагат всички под един знаменател. А относнно "голфаджия" - просто голфа е масова кола, освен това думата е подходяща де се членува, не върви да кажеш "мерцедесчия" или "пежоджия"...
За някои медии обаче сте прави, че обичат да сгалатг етикети и ефектни заглавия - просто нивото им е такова.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Виж сега, нещата са комплексни - просто не им обръщай внимание. Нищо не може да се направи хората са си много плиткоумни..
Какво да кажа за "другите" да не казвам марка ама като карат някаква скъпа на пръв поглед бракма - купена от Италия с "връски" или пък с десен волан и са голяма работа или какво ?
Айде колко пумяри познавам с БМВ и Мерц./нищо лично/ дето не могат си позволят да им купят нови пръскалки , камоли пари за обслужване !? Ама на пътя са като че е техен..
Карай си здравата машина и ги пускай странично, те и без това повечето свършват в канавката.../не че им го пожелавам/
Какво да кажа за "другите" да не казвам марка ама като карат някаква скъпа на пръв поглед бракма - купена от Италия с "връски" или пък с десен волан и са голяма работа или какво ?
Айде колко пумяри познавам с БМВ и Мерц./нищо лично/ дето не могат си позволят да им купят нови пръскалки , камоли пари за обслужване !? Ама на пътя са като че е техен..
Карай си здравата машина и ги пускай странично, те и без това повечето свършват в канавката.../не че им го пожелавам/

GREEN_lADY написа:relax момче!!!Много го зимаш на сериозно и аз карам голф и съм заклет голфаджия,ма такива изказвания не ме вълнуват...аз пък имам определен афинитет към каращите ауди А4![]()
кво са пък за А4-ките
п.п. не е важно ква е колата,важно е тоя зад волана колко акъл има

- Zerga3GT
- Контакти:
То 77% от младите шофьори са на това дередже още на баща си на гърба кара подарък за бала да се направи на играч дърпа ръчни накрая се изсир@ на колата яде шамари и това е
Инъче им знаят балалайките

Инъче им знаят балалайките
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще не им се връзвам.
Трябва човек да бъде невероятно тъп, за да определя хората въз основа на автомобила, който карат - това не е нещо неизменимо - днес човек може да има Голф, а утре да си купи Опел или нещо друго, така че не обръщам внимание на чак толкова тъпи човекоподобни

Трябва човек да бъде невероятно тъп, за да определя хората въз основа на автомобила, който карат - това не е нещо неизменимо - днес човек може да има Голф, а утре да си купи Опел или нещо друго, така че не обръщам внимание на чак толкова тъпи човекоподобни

Дашо написа: за да определя хората въз основа на автомобила, който карат
Манталитета се определя все пак

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Ами ясно е защо голфаджията това голфаджията онова....
Така ще е .... Не разбрахте ли че голфа е най караната кола в България. Най масовата, най употребяваната. Защо? Няма да кажа дори, сещайте се!
Разбира се че ще има изказвания, на фона на другите марки , ФВ голф е просто като да имаш нокиа . Всеки има или е имал...
Излезте на паркинга и пребройте голфовете ( който и модел да са) , и ги съпоставете спрямо която и да е друга марка и модел. Ще установите че просто голфовете са най много като бройка!
Друго няма да коментирам. Да си говорят каквото щът. Просто популяризират марката. Благодаря им сърдечно.
А и най важния въпрос.
НА ВАС ПУКА ЛИ ВИ ,ЧЕ НА БАЙ МИНЧО КУЧЕНЦЕТО НЕ ЛОВИ ЗАЙЧЕТА ?
Така ще е .... Не разбрахте ли че голфа е най караната кола в България. Най масовата, най употребяваната. Защо? Няма да кажа дори, сещайте се!
Разбира се че ще има изказвания, на фона на другите марки , ФВ голф е просто като да имаш нокиа . Всеки има или е имал...
Излезте на паркинга и пребройте голфовете ( който и модел да са) , и ги съпоставете спрямо която и да е друга марка и модел. Ще установите че просто голфовете са най много като бройка!
Друго няма да коментирам. Да си говорят каквото щът. Просто популяризират марката. Благодаря им сърдечно.
А и най важния въпрос.
НА ВАС ПУКА ЛИ ВИ ,ЧЕ НА БАЙ МИНЧО КУЧЕНЦЕТО НЕ ЛОВИ ЗАЙЧЕТА ?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
vw_derby написа:п.п. не е важно ква е колата,важно е тоя зад волана колко акъл има
И да допълня:Не са важни конете,важно е магарето зад волана.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
То по между другото "лепенето на етикети" не е разпространено само у нашенско. Ако следите предаването Top Gear и без да сте ходили до Англия ще ви стане ясно, че и те имат предразсъдаци към определини групи хора каращи определена марка или модел автомобил. Така, че: Спамерите си спамят, а Гоуфо си върви 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”