Криминално досие-проверка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Криминално досие-проверка
Колеги,може ли някой от вас да ми каже дали има начин да си видя досието без да ходя в нашето районно.Искам да видя цялото си досие.Какво пише там и дали вече се считам без криминални прояви.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: Криминално досие-проверка
вече няма как да се считаш без, слеед като си имал
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
bobo7 написа:вече няма как да се считаш без, слеед като си имал
има , зависи за какво е регистриран

- mafiota_a4
Знам,че е създадено за взломна кражба на държавен обект преди 9-10 години,но незнам дали има още нещо в него.Затова ме интересува
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Криминално досие има ако си извършил престъпление и ако си бил осъждан.В този случай не те интересува досието ти,а свидетелството ти за съдимост.Имаш и "шофьорско",административно досие в КАТ и там са отразени всичките ти грехове по пътищата.Те не фигурират в свидетелството ти за съдимост,изключае тежък случай със смърт,големи материални щети и наказателно дело с влязла в сила присъда.Идва момента в който да споделиш какво те мъчи?Нова месторабота е единственото което ми идва наум. 
P.S. Видях ти поста докато пишех:забравяме за ПТП и КАТ.Вероятно за това има образувано досъдебно производство за престъпление от общ характер.За това можеш да направиш справка в съответното РПУ по местоизвършване на деянието,НО ако 9-10 години не си викан в полицията най-добре не ходи.Има вариант да възобновят делото и да почнат да те влачат по съдилищата.Вероятно делото е спряно и не е отразено в свидетелството ти за съдимост т.е. засега то е чисто.Просто отиди и си изкарай свидетелство за съдимост,в който и да е районен съд и го прочети.Няма да те арестуват за тази справка.

P.S. Видях ти поста докато пишех:забравяме за ПТП и КАТ.Вероятно за това има образувано досъдебно производство за престъпление от общ характер.За това можеш да направиш справка в съответното РПУ по местоизвършване на деянието,НО ако 9-10 години не си викан в полицията най-добре не ходи.Има вариант да възобновят делото и да почнат да те влачат по съдилищата.Вероятно делото е спряно и не е отразено в свидетелството ти за съдимост т.е. засега то е чисто.Просто отиди и си изкарай свидетелство за съдимост,в който и да е районен съд и го прочети.Няма да те арестуват за тази справка.
- mafiota_a4
Не е за работа.Знам,че в свидетелството ще пише НЕОСЪЖДАН.Когато ми съставяха досието със снимки и отпечатъци бях май на 17 и наказанието ми се водеше мъмрене или забележка.
Относно КАТ имам отнета преди 4 години книжка за 0.75 промила и липса на колан,макар,че доден днешен не съм съгласен със начина на спиране.Бях на паркинга а просяка ми метна с ръка излизайки от кръчмата,пък и ме заплашиха с бой защото съм ги учел,че така не се спирали коли.
Искам просто да видя какво пише в полицията за мен.
Относно КАТ имам отнета преди 4 години книжка за 0.75 промила и липса на колан,макар,че доден днешен не съм съгласен със начина на спиране.Бях на паркинга а просяка ми метна с ръка излизайки от кръчмата,пък и ме заплашиха с бой защото съм ги учел,че така не се спирали коли.
Искам просто да видя какво пише в полицията за мен.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Търси връзки към дознател в съответното РПУ.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
В досието пише абсолютно всички противоправни действия които си извършил... Така, че за влизането 1000% ще го има нищо, че си бил непълнолетен.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Всичко си седи братленце и оправия няма. Влезеш ли в регистрите на МВР-то е до живот!
И аз излизам НЕ ОСЪЖДАН при свидетелство за съдимост ама си ме водят в районното контингент.
Даже като си взимах новата лична карта миналата година ченгето на гишето ми вика "опааааааа кво е тва старо дело бре юнак"
Така, че научи се да живееш с мисълта, че си в блек листата
И аз излизам НЕ ОСЪЖДАН при свидетелство за съдимост ама си ме водят в районното контингент.
Даже като си взимах новата лична карта миналата година ченгето на гишето ми вика "опааааааа кво е тва старо дело бре юнак"
Така, че научи се да живееш с мисълта, че си в блек листата

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mafiota_a4 написа:Искам просто да видя какво пише в полицията за мен.
бе да ти кажа по-добре да не знаеш

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Щом са ти направили криминалистическа регистрация, няма какво да се чудиш - данните ти няма да бъдат изтрити
Върни се в “ОФФ-Топик - други”