Някой ползвал ли е този "Уплътнител"?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Някой ползвал ли е този "Уплътнител"?

Мнениеот icefire » Нед 25 юли 2010 10:33

Колеги, някой пробвал ли е този продукт: http://www.nanoprotect-bulgaria.com/ind ... Itemid=107

Трябва ми, защото имам малко фонтанче (диаметър около 2,5 метра; дълбочина около 50 см), което е облицовано с гнайсов камък, но водата все услява някак си да изтече. Иска ми се да го ремонтирам, без да се налага да къртя и да правя качествена хидоризолация. Цената на този уплътнител никак не е за подценяване (70 кинта), затова ме интересува дали някой няма впечатления от него....

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Някой ползвал ли е този "Уплътнител"?

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 25 юли 2010 20:23

С това точно не съм работил, но с водно стъкло дали няма да стане уплътняването!?

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Нед 25 юли 2010 21:12

К.Одаджийски написа:С това точно не съм работил, но с водно стъкло дали няма да стане уплътняването!?

Не съм запознат с този материал, какво е това? :banghead: :oops: :oops: :oops: :oops:
Фонтанът няма видими пукнатини, просто водата се просмуква през фугите и бетонното корито и си изтича, въпреки лака за камъни.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 25 юли 2010 22:53

Водно стъкло
от Уикипедия, свободната енциклопедия (можете да редактирате и подобрите тази статия веднага)

Водното стъкло представлява стъкловидна сплав (силикат на калий или натрий) или разтвор на тези силикати калий (K2SiO3) и/или натрий (Na2SiO3) с хидратиран оксид на силиций (SiO2·xH2O).
Приложение [редактиране]

Използва се за изолиране на влага в открити помещения чрез грундиране; за водозащитни замазки; като лепило в строителството, дървообработването, хартиената и картонената промишленост; при производството на прахове за пране; в леярската промишленост; за пречистване на сяра.

http://beko-troyan.com/?menu=ground

Върни се в “ОФФ-Топик - други”