Колеги, някой пробвал ли е този продукт: http://www.nanoprotect-bulgaria.com/ind ... Itemid=107
Трябва ми, защото имам малко фонтанче (диаметър около 2,5 метра; дълбочина около 50 см), което е облицовано с гнайсов камък, но водата все услява някак си да изтече. Иска ми се да го ремонтирам, без да се налага да къртя и да правя качествена хидоризолация. Цената на този уплътнител никак не е за подценяване (70 кинта), затова ме интересува дали някой няма впечатления от него....

Някой ползвал ли е този "Уплътнител"?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Някой ползвал ли е този "Уплътнител"?
С това точно не съм работил, но с водно стъкло дали няма да стане уплътняването!?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:С това точно не съм работил, но с водно стъкло дали няма да стане уплътняването!?
Не съм запознат с този материал, какво е това?

Фонтанът няма видими пукнатини, просто водата се просмуква през фугите и бетонното корито и си изтича, въпреки лака за камъни.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Водно стъкло
от Уикипедия, свободната енциклопедия (можете да редактирате и подобрите тази статия веднага)
Водното стъкло представлява стъкловидна сплав (силикат на калий или натрий) или разтвор на тези силикати калий (K2SiO3) и/или натрий (Na2SiO3) с хидратиран оксид на силиций (SiO2·xH2O).
Приложение [редактиране]
Използва се за изолиране на влага в открити помещения чрез грундиране; за водозащитни замазки; като лепило в строителството, дървообработването, хартиената и картонената промишленост; при производството на прахове за пране; в леярската промишленост; за пречистване на сяра.
http://beko-troyan.com/?menu=ground
Върни се в “ОФФ-Топик - други”