Относно издаване на книжка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Относно издаване на книжка
Здравейте, днес минах изпита по кормуване
и инструктора ми каза, че трябва да се чака 5 дни докато подам документи за СУМПС. Тъй като съм изключително нетърпелив, възможно ли е документите да са готови преди 5те дни (сиреч - има ли смисъл да проверявам по-рано) ?

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно издаване на книжка
по принцип зависи от това кога протокола ще бъде занесен във кат
но щом ти е казал 5 дена исчакай ко даваш зор пътя няма да се свърши от тук нататък само ще караш та чак да ти умръзне

но щом ти е казал 5 дена исчакай ко даваш зор пътя няма да се свърши от тук нататък само ще караш та чак да ти умръзне

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
като ти е казал да чакаш, ще чакаш
човека си разбира от работата /предполагам/
човека си разбира от работата /предполагам/
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Понеже си взех изпита в Петък документите бяха готови в Понеделник и тогава си ги подадох.Но ако има много народ които са взели изпита през тази седмица която си взел ти изпита може да ти се наложи наистина да чакаш защото не вярвам мързеливите служителки в КАТ на ден да приемат по 200 убиеца да си подадът бомагите....
Аз като подавах книжката оная вика чакай да видя дали е тук протокола(а той на 100% е там)и викам ами добре и тя най-нахално ме поглежда под дъната на трилитровите буркани и ми казва ама май го няма
За малко да поздравя майка и 
Аз като подавах книжката оная вика чакай да видя дали е тук протокола(а той на 100% е там)и викам ами добре и тя най-нахално ме поглежда под дъната на трилитровите буркани и ми казва ама май го няма

Ами то и днес е петък
Казаха ми, че инструктора ще ми даде някакви листи, с които се ходи в КАТ - да проверя дали им е там протокола и да подам евентуално. Това ще направя в понеделник. Дано да стане по-бързо работата че много ми се кара и съм събрал доста пари за бензин 
Благодаря ви за отговорите

Благодаря ви за отговорите
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Кажи откъде си, че да се пазим!

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Не забравяй,че си пускаш поръчка за книжката.Те биват няколко вида-обикновена бърза и експресна и следователно 30 дни,10 дни,и 1 ден
Сега мерака ти е да караш ще спре в един момент в който мама и тати няма да ти дават пари за бензин а ще се наложи да си изпотиш дупето от работа пък тогава едва ли ще имаш време за кафенца и джиткане безцелно с колата 

dinkonikolaev написа: Сега мерака ти е да караш ще спре в един момент в който мама и тати няма да ти дават пари за бензин а ще се наложи да си изпотиш дупето от работа пък тогава едва ли ще имаш време за кафенца и джиткане безцелно с колата
Е, не отчайвайте човека така.... щом сега е взел книжка, естествено че няма да има търпение да кара.
Честито, anhibg!
И умната!
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
В КАТ, поне в София де, е спряно издаването на експресни книжки, има само 10 и 30 дневни.
Да, и тук няма експресни книжки, то никъде няма - тва съм го проверил
Не бързайте със заключенията кой ще ми дава пари за бензин тъй като за сега сам съм си събрал някой лев, а и без това ми е неудобно да искам от нашите
Разбрах се с инструктора утре да ми даде листа и във вторник ще проверя как са протоколите в КАТ - дано да може да я пусна
ЕХ НЕИЗДЪРЖАЛА РАБОТА

Не бързайте със заключенията кой ще ми дава пари за бензин тъй като за сега сам съм си събрал някой лев, а и без това ми е неудобно да искам от нашите

Разбрах се с инструктора утре да ми даде листа и във вторник ще проверя как са протоколите в КАТ - дано да може да я пусна

ЕХ НЕИЗДЪРЖАЛА РАБОТА

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Честито колега, много безаварийни километри !
За 1 ден вече няма порърчка... поне в КАТ София
dinkonikolaev написа:1 ден

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
anhibg написа:Преди малко подадох в КАТ Бургас бърза поръчка - 10 работни дни![]()
направи си каско, гражданска и застраховка живот на теб и на останалите места в колата.
упражнявай се да паркираш на светло, на тъмно, хоризонтално, перпендикулярно.
слагай си колана винаги, че не се знае в кой ден ще ти спаси живота и ти пожелавам да не срещаш тегличи и дървета
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
vw_golf_4_tdi написа:anhibg написа:Преди малко подадох в КАТ Бургас бърза поръчка - 10 работни дни![]()
направи си каско, гражданска и застраховка живот на теб и на останалите места в колата.
упражнявай се да паркираш на светло, на тъмно, хоризонтално, перпендикулярно.
слагай си колана винаги, че не се знае в кой ден ще ти спаси живота и ти пожелавам да не срещаш тегличи и дървета
И като видиш в огледалото Голф>>> бърже вдясно!

ПС.Успех на пътя и в живота!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
RoadRunner написа:Честито колега, много безаварийни километри !dinkonikolaev написа:1 ден
На мен ми излезе за един ден книжката , при положение , че е платена за бърза (7дена) . Като видят на зор може да са доста бързи ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”