Здравейте колеги,
Скоро се сблъсках с тази немска/австрийска марка чайове (чаеве). Имат изключително интересни вкусове и аромати - http://bioprogramme.net/download/catalog_teekane.pdf , които искам да опитам и предвид аромата Irish cream, първия който ме впечатли се позаинтересувах от къде мога да намеря пълната гама. В момента нито Биопрограма ми отговорят, нито магазините, в които пише, че предлагат пълната гама. Помогнете с информация къде мога да намеря пълния асортимент на марката. Втори въпрос - Магазина/Склад на Биопрограма в кв. Гоце Делчев в София работи ли на дребно?

Пълен асортимент на марката Teekanne
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Пълен асортимент на марката Teekanne
Ако не се лъжа вчера си вземах чай в Кауфланд и там имаше тази марка,може и да греша ,но провери.За лично ползване ли търсиш или за бизнес,защото в Кауфланд има голям асортимент на Биопрограма,аз от там си напазарих вчера,защото започва сезона на чаьовете с медец-домашен лично пройзводство 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
nurv написа: Втори въпрос - Магазина/Склад на Биопрограма в кв. Гоце Делчев в София работи ли на дребно?
дай адрес, мога да отида да проверя

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
@hooligans благодаря за предложението, но ще им звъня в понеделник (днес само охраната е там) ако не ми се обадят от Централната им база (обещаха). Не искам да те разхождам за такива тривиални неща.
@MITKO_DVD За лично ползване са, но в Билла нямат целия асортимент. Щом Kaufland предлагат богат асортимент на Биопрограма има шанс да са моите хора
Иначе домашния медец винаги е изобилствал унас.
Причината да пусна чак тема е, че днес се хванах да проверя и се заинатих.
@MITKO_DVD За лично ползване са, но в Билла нямат целия асортимент. Щом Kaufland предлагат богат асортимент на Биопрограма има шанс да са моите хора

Причината да пусна чак тема е, че днес се хванах да проверя и се заинатих.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
nurv написа:@hooligans благодаря за предложението, но ще им звъня в понеделник (днес само охраната е там) ако не ми се обадят от Централната им база (обещаха). Не искам да те разхождам за такива тривиални неща.
аз живея в този квартал, няма да е чак голямо разхождане, но както решиш

- nurv
hooligans написа:аз живея в този квартал, няма да е чак голямо разхождане, но както решиш
Само, за да е пълна информацията: ул. Рикардо Вакарини бл.14 вх Б; магазин №6 Наистина не се разхождай. Благодаря
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aз си купувам Теекаnнe oт Хит в Люлин. Понеже купувам само Ройбос и Ванилия не съм заглеждал какво друго има... Но имаше (според мен) над 10 вида чайове. А чайовете са наистина добри!!!
- nurv
Ей това е доста добра информация! Понеделник по път за офиса ще мина и през Kaufland и през Hit. Запланувал съм да опитам всичко, което се предлага. Особен интерес имам към Power T
(зелен чай + гуарана). Това ще да е нещо доста енергизиращо.

- nurv
Да си ъпдейтна темата. В Kaufland - Младост няма въпросната марка. В Била има около 10 вида, в T-market има около 20 вида и в Пикадили има около 10-15 вида. Има опция да си поръчате през склада им в кв. Гоце Делчев, но се чака около седмица (доставя се само в понеделник). Иначе в централата им в Доброславци има всичко, но се прави заявка поне ден предварително понеже било в сезона и ако не е на едро е малко по-бавно обработването. Това е от мен.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”