hooligans написа:комина колко метра излиза над билото на покрива ? ?
embi4a написа:hooligans написа:комина колко метра излиза над билото на покрива ? ?
комина на е проблема. Миналата година нямах подобно пушене. Проблема идва от вакуума, който се образува от херметизираното затваряне на прозорците, защото няма друго обяснение за мощното пушене след пускането на аспиратора в кухнята.
hooligans написа:embi4a написа:hooligans написа:комина колко метра излиза над билото на покрива ? ?
комина на е проблема. Миналата година нямах подобно пушене. Проблема идва от вакуума, който се образува от херметизираното затваряне на прозорците, защото няма друго обяснение за мощното пушене след пускането на аспиратора в кухнята.
това което го казваш е невъзможно![]()
дори и 50 градуса да е в стаята камината трябва да си гори , аз съм с ПВЦ дограма и камина и няма такъв проблем...
може комина да е запушен или куп причини но е невъзможно да е от дограмата
hooligans написа:миналата година когато не е имало проблеми имаше ли ширма ?
embi4a написа:hooligans написа:миналата година когато не е имало проблеми имаше ли ширма ?
Имаше го. Разликата между тая година и миналата е сменената дограма. На всичкото отгоре камината ми е в хола, а ширма в кухнята и както се досещате комините не могат да имат някаква вътрешна връзка. Просто с различни стаи с различни комини. В старите кооперации комина не е един, а всеки следващ етаж си има свой собствен комин само за него си.
hooligans написа:embi4a написа:hooligans написа:миналата година когато не е имало проблеми имаше ли ширма ?
Имаше го. Разликата между тая година и миналата е сменената дограма. На всичкото отгоре камината ми е в хола, а ширма в кухнята и както се досещате комините не могат да имат някаква вътрешна връзка. Просто с различни стаи с различни комини. В старите кооперации комина не е един, а всеки следващ етаж си има свой собствен комин само за него си.
да в целия апартамент , плюс вакумиращи врати ...
имаше едни джаджи дето се слагат на покрива на края на комина
кръгли и се въртят .... това е нещото което ще те спаси според мен
embi4a написа:hooligans написа:embi4a написа:hooligans написа:миналата година когато не е имало проблеми имаше ли ширма ?
да в целия апартамент , плюс вакумиращи врати ...
имаше едни джаджи дето се слагат на покрива на края на комина
кръгли и се въртят .... това е нещото което ще те спаси според мен
Знам за тия работи ама чух, че се задръствали със сажди и спират да се въртят и правят по-голяма беля. А ти се замисли дали не може отнякъде да ти влиза въздух в апртамента - например от външната врата, от отдушника в банята, или от аспиратор. Защото все ми е на ума, че отнякъде влиза пресен въздух, но просто не си се замислял откъде, защото не си имал проблем.
А пък комина на камината си дърпа добре. Доказва го факта, че като не е включен ширма от него започва да смуче въздух, за да навакса вакуума. Усещам го защото започва да ми мирише на стари сажди в кухнята.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта