излагане на автокит

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wicked_Jester
Автомобил:
Двигател:

излагане на автокит

Мнениеот wicked_Jester » Съб 04 сеп 2010 21:07

Здравеите колеги ... отново отправям вапрос кам вас ... Искам да питам някои има ли опит в ползването на автокит.. С приятел правихме предна решетка на мк2 и ползвахме кит ... бяхме на открито но единствените защитни мерки които взехме бяха ръкавици и маски но от лекарските колкото да се предпазим от прахта .. та чудя се някои излагал ли се е подобно на автокит ..защото чета че било задалжително противогаз да се ползва а аз като цяло от вчера се чувствам леко странно ... дали да не се консултирам с лекар ?

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: излагане на автокит

Мнениеот svetlin » Съб 04 сеп 2010 21:18

Аз съм работил многократно без маска и без ръкавици и не съм имал проблеми. Ако не се чувстваш добре се консултирай с лекар. Може да се окаже и в нещо друго проблема и да е чисто съвпадение.

Потребителски аватар
moncho8920
Автомобил:
Двигател:

Re: излагане на автокит

Мнениеот moncho8920 » Съб 04 сеп 2010 23:26

Мисля, че няма смисъла да се притесняваш. Просто като приключиш издухай си носа(излиза доста гадория) Това с противогаза ми звучи смешно. Работил съм доста пъти без никакви предпазни мерки, на затворено и отворено, търкане с машина или на ръка, не съм използвал.
Попринцип съм съгласен при търкането да се слага маска, но чак за такова притеснение мисля, че няма смисъл.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”