излагане на автокит
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
излагане на автокит
Здравеите колеги ... отново отправям вапрос кам вас ... Искам да питам някои има ли опит в ползването на автокит.. С приятел правихме предна решетка на мк2 и ползвахме кит ... бяхме на открито но единствените защитни мерки които взехме бяха ръкавици и маски но от лекарските колкото да се предпазим от прахта .. та чудя се някои излагал ли се е подобно на автокит ..защото чета че било задалжително противогаз да се ползва а аз като цяло от вчера се чувствам леко странно ... дали да не се консултирам с лекар ?
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: излагане на автокит
Аз съм работил многократно без маска и без ръкавици и не съм имал проблеми. Ако не се чувстваш добре се консултирай с лекар. Може да се окаже и в нещо друго проблема и да е чисто съвпадение.
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Re: излагане на автокит
Мисля, че няма смисъла да се притесняваш. Просто като приключиш издухай си носа(излиза доста гадория) Това с противогаза ми звучи смешно. Работил съм доста пъти без никакви предпазни мерки, на затворено и отворено, търкане с машина или на ръка, не съм използвал.
Попринцип съм съгласен при търкането да се слага маска, но чак за такова притеснение мисля, че няма смисъл.
Попринцип съм съгласен при търкането да се слага маска, но чак за такова притеснение мисля, че няма смисъл.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”