Колбасите Стара планина
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Колбасите Стара планина
Колбасите Стара планина-мит или реалност.Аз,като от по старото поколение,с лека носталгия си спомням нещата които купувахме от месарниците.Ще ми е интересно да видя мнения от набори,опитали тази нова марка на пазара,сравнена с това,което беше по Тошово време.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Колбасите Стара планина
Където и да попитам, все ми казват, че им предстой откриване на щанд само с такива продукти.
За сега не съм ги виждал, да не говорим за опитване.
За сега не съм ги виждал, да не говорим за опитване.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Във Фантастико има вече и кайми, и кренвирши, и наденици...
Ядох кайма на руло стефани, ядох кренвирши Сачи (Стара планина)...
Вкусова разлика... не намерих особена
Ядох кайма на руло стефани, ядох кренвирши Сачи (Стара планина)...
Вкусова разлика... не намерих особена
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Много обичам месо деба, без ярешко ядем всичко...
С нетърпение ги очаквам - да, каймата нек' да е 20 лв., обаче от тъпата ми заплата с удоволствие ще отделя за 1,5-2кг месечно

С нетърпение ги очаквам - да, каймата нек' да е 20 лв., обаче от тъпата ми заплата с удоволствие ще отделя за 1,5-2кг месечно

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Работя във верига магазини за хранителни стоки - отзивите от клиентите засега са положителни, аз вече до такава степен съм свикнал с каймите и надениците досега, че като опитах от продуктите "Стара планина" ми се сториха странни но все пак вкусни. Иначе като цени разликата м/у тарелка кюфтета, кайма, карначе и т.н е 20 - 30 ст. за 0.500 кг.
ПП: колега, ти кой набор си, аз съм 76, ама не си спомням добре колбасите по бай Тошово време...
ПП: колега, ти кой набор си, аз съм 76, ама не си спомням добре колбасите по бай Тошово време...
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
от кауфланд взех 1,5 кг каима СТАРА ПЛАНИНА и мога да ви кажа 4е такива пържени кюфтета не бях ял от времето на баи тошо. само един минус има - 7-8 лева е за кило
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, аз си спомням едно - кисело млеко се разваляше след 3-4 дни, олиото гангренясваше след 15-20 (у зелените мазни шишета), пресното млеко дафаше фира след 2-3 дни, имаше и жлът каймак, луканката и суджука немаха бело (сланини), имаше читав шпек и шунка, яйцата беха с жълтък колко 13-ка джанта и тем подобни
Опашки и липси на продукти имаше...
83-набор съм

83-набор съм

- palikari
zloby3400 написа:Работя във верига магазини за хранителни стоки - отзивите от клиентите засега са положителни, аз вече до такава степен съм свикнал с каймите и надениците досега, че като опитах от продуктите "Стара планина" ми се сториха странни но все пак вкусни. Иначе като цени разликата м/у тарелка кюфтета, кайма, карначе и т.н е 20 - 30 ст. за 0.500 кг.
64ти и за съжаление си ги спомням много добре,даже и цените им приблизително.Най интересното е,че като влезеш в супера,още от вратата се ориентираш къде е месарския щанд.
Последна промяна от palikari на Пон 13 сеп 2010 20:38, променено общо 1 път.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
nosex написа:Абе, аз си спомням едно - кисело млеко се разваляше след 3-4 дни, олиото гангренясваше след 15-20 (у зелените мазни шишета), пресното млеко дафаше фира след 2-3 дни, имаше и жлът каймак, луканката и суджука немаха бело (сланини), имаше читав шпек и шунка, яйцата беха с жълтък колко 13-ка джанта и тем подобни![]()
83-набор съм

Много точно казано!Също така бирата ставаше за пиене първите 3-4 дена!След това за нищо не ставаше!Баща ми ме пращаше да се редя на опашка и да чакам около два часа за да купя 1-2 бири!
А сегааа......
- danifire333
- Автомобил:
- Двигател:
преди малко на масата имаше от кремвирши "Стара планина" и аз намирам не оргромна, но голяма разлика м/у кучешките и тези харесават ми др. път пак 

- palikari
А сиренето,а кашкавала?Два вида сирене и два кашкавал-но истински.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз не виждам защо сте се размечтали по нещо, което е било преди и няма изглед изобщо да бъде отново (освен в розовите ви сънища). да не говорим, че така както се хвалите с годините си, сте имали право да гласувате точно около годините на промените и за разлика от мен сте имали глас и възможност да промените нещата.. сега сте ми се размечтали.. да не говорим, че най - дразнещото е, че споменавате само позитивните страни на това време, но не и негативите; а за настоящето говорите само с негативи.. днес карате пасати и голфове, ама да ви видя с раздрънканите и изгнили лади и жигули..
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
vw_golf_4_tdi написа:аз не виждам защо сте се размечтали по нещо, което е било преди и няма изглед изобщо да бъде отново (освен в розовите ви сънища). да не говорим, че така както се хвалите с годините си, сте имали право да гласувате точно около годините на промените и за разлика от мен сте имали глас и възможност да промените нещата.. сега сте ми се размечтали.. да не говорим, че най - дразнещото е, че споменавате само позитивните страни на това време, но не и негативите; а за настоящето говорите само с негативи.. днес карате пасати и голфове, ама да ви видя с раздрънканите и изгнили лади и жигули..

5 реда и нищо не каза

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ако толкова сте закъсали за кайма идете в месарски магазин и си поискайте да ви смелят. Вземате си кило свинско, половинка телешко и ей ти перфектна кайма.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Имах желанието да пробвам кренвиршите с ясната идея ,че и преди и сега се правят от боклуци.Но си викам все пак искам да опитам "новите - стари" кренвирши.
Е моите вкусови рецептори не откриха коренна разлика,може би,защото са си все кренвирши.
Може би в другите местни продукти ще има разлика.
Е моите вкусови рецептори не откриха коренна разлика,може би,защото са си все кренвирши.

Може би в другите местни продукти ще има разлика.

Последна промяна от xalerrelax на Пон 13 сеп 2010 21:23, променено общо 2 пъти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”