Има ли поражения?
По колите в центъра още не се забелязва, ама то и силно вали. Поне това, което мога да киризя от третия етаж по колите паркирани по улицата май няма наранявания ама докъто не спре ... не се знае. И понеже съм от ония дето преди 4 години май беше колите им пострадоха в центъра, хич не ми харесва това, което се случва навън.
mod edit: Varbona

ПОРОЙ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Слава Богу !
Е и този път се размина! След падналото дърво пред Парламента преди 2-3 седмици, точно до моята кола и без поражения за мен, май ще трябва да ходя да и паля свещичка
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги какво да ви кажа....
добре познатият за мен бул.Вардар на които живея в Красна Поляна, отново беше като "езеро Вардар".
Хубавото е че голфа беше с мене през цялата градушка НО старото ми ренце Клио което бащата кара 1нъж в месеца беше половината купе и половината двигател във ВОДА
сега съм го разкостил до ламарина за да извадя всички дунапрени и мокета за да не се умирише после...много гадна работа ви казвам.
Най-лошото е че още не смея да го запаля защото не знам в какво състояние е двигателя и засега поне зарадии стартера и там др джаджи които тр да поизсъхнат по кабеляците съм го оставил да се "суши".
Много неприятна работа.Някакви съвети да го паля ли или не ...какво да я правя тая колица?
добре познатият за мен бул.Вардар на които живея в Красна Поляна, отново беше като "езеро Вардар".
Хубавото е че голфа беше с мене през цялата градушка НО старото ми ренце Клио което бащата кара 1нъж в месеца беше половината купе и половината двигател във ВОДА

сега съм го разкостил до ламарина за да извадя всички дунапрени и мокета за да не се умирише после...много гадна работа ви казвам.
Най-лошото е че още не смея да го запаля защото не знам в какво състояние е двигателя и засега поне зарадии стартера и там др джаджи които тр да поизсъхнат по кабеляците съм го оставил да се "суши".
Много неприятна работа.Някакви съвети да го паля ли или не ...какво да я правя тая колица?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”