Какво трябва да си нося като си купувам куче(освен някаква храна)?
Знам, че не е кучешки форум, но днес се реших. Освен това тук се получават най-бързите отговори от всички форуми, в които имам регистрации.
За това и въпроса е бърз.

Бърз въпрос за куче
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бърз въпрос за куче
Ако е нахранено няма смисъл от храна... предполага се,че после бързо ще го заведеш в новия му дом
Така че, абсолютно нищо ... освен пари
Аз поне бях така
Тук ще намериш всички отговори на въпросите ти,ако ти се чете естествено
http://forum.dog.bg/?

Аз поне бях така

Тук ще намериш всички отговори на въпросите ти,ако ти се чете естествено

Последна промяна от Bubetooo на Вто 28 сеп 2010 10:38, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:Какво трябва да си нося като си купувам куче(освен някаква храна)?
Знам, че не е кучешки форум, но днес се реших. Освен това тук се получават най-бързите отговори от всички форуми, в които имам регистрации.
За това и въпроса е бърз.
ако го взимаш от магазин, нищо не си носи... там ще има всичко. Иначе ти трябват купички за храна/вода, храна, вода... и май това е за в началото. После постелка за спане, играчки, нашийник и така...
ЕДИТ : ако ще го караш отдалече с кола, вземи си найлони или най-добре кашонче с найлон подложен на дъното + къра и салфетки...
ако кучето е малко, както и предполагам, не трябва да има никакъв контакт и никакво извеждане преди 60-я ден, защото тогава мус е слага 3тата ваксина. малко храна, за бебета и вземи хубава, в евтините има само сол, в по-скъпите има и малко друго, ама не много. Вземи си парцали за из вас, ще ти трябват и ти препоръчвам на ветеринар моментално...
Bubetooo написа:Ако е нахранено няма смисъл от храна... предполага се,че после бързо ще го заведеш в новия му дом![]()
Аз поне бях така
Тук ще намериш всички отговори на въпросите ти,ако ти се чете естествено![]()
И там имам регистрация. Много от "членовете" меко писано не ми допадат(болни мозъци), все пак има и изключения. Предпочитам да отварям тема само в крен случай.
Използвам този http://forum.bsv.bg по-малък е, но аз намерих главното, което ми трябва.
Палето е на около 75 дена. Кучето ще спи само на двора.
На около 5км е от къщи. А без пари ходя само в тоалетната и планината.
За това съм предвидил тези 50лв горница - 2-3 вида храни, нашииник малък, купички разни и хапчета.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Пари си носи,куче винаги се плаща
,та дори и 5лв. да дадеш на собственика
,всичко друго като храна купички,вода и тем подобни са излишни и пълни глупости.Зависи от големината на кучето си вземи кашон или одеяло

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И карай бавно, че повръщат ако са хранени скоро.
Най-добре се разбери със собствениците а го държат будно с часове, за да може да спи в колата като го вземеш.
Най-добре се разбери със собствениците а го държат будно с часове, за да може да спи в колата като го вземеш.
Какви хапчета си взел...Кажи какво е кучето
Има ли бебешка ваксина не го карай на тоя двор преди да стане на 90 дни и му биеш ваксина.
Има ли бебешка ваксина не го карай на тоя двор преди да стане на 90 дни и му биеш ваксина.
Трябва да му се дава калции. Вчера по случайност го разбрах.
Това наистина е домра идея за одеално или кашон.
В колата ми не се пуши. За повръщане, сране или пикане не знам дали ще го преживея.
А тия джунджурии вече от магазина ще си взема, не от собственика.
Да питам и още нещо по самото куче какво трябва да гледам -чух, че се вдигали за врата не трябвало да скимти - вярно ли е, някаквидруги теории по въпроса?
Това наистина е домра идея за одеално или кашон.
В колата ми не се пуши. За повръщане, сране или пикане не знам дали ще го преживея.
А тия джунджурии вече от магазина ще си взема, не от собственика.
Да питам и още нещо по самото куче какво трябва да гледам -чух, че се вдигали за врата не трябвало да скимти - вярно ли е, някаквидруги теории по въпроса?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Вземи някой с теб, да успокоява животинката. Явно за първи път ще се вози и го завържи .
kris11 написа:Вземи някой с теб, да успокоява животинката. Явно за първи път ще се вози и го завържи .
Ще има - фотографа...
тва със скимтенето и врата са простотии. какво да му гледаш, ако ще ходиш на изложби с него си има стандарти, мери се холка, има си стандарт за уши, очи.... ако няма да ходиш на изложби си избери кучето, което първо дотичка при теб. Това е признак, че е здраво, а не унило и болно.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако палето е на 75 дни вече,трябва да има ваксина и паспорт...
Нашия доктор и още няколко разбира се,ми казаха че ваксината се бие от 42 до 46 ден... след 2 седмици пак и последната за бяса,след месец... кучето не може да излиза до 2-та ваксина,3-4 дни след нея вече може да излиза,за по малко
Успех със сладурчето,големи са диванета...
Отивам да си намачкам моето,че само квичка за внимание
Нашия доктор и още няколко разбира се,ми казаха че ваксината се бие от 42 до 46 ден... след 2 седмици пак и последната за бяса,след месец... кучето не може да излиза до 2-та ваксина,3-4 дни след нея вече може да излиза,за по малко

Успех със сладурчето,големи са диванета...
Отивам да си намачкам моето,че само квичка за внимание

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първата ваксина не е ли около 20-я ден? Преди месец ходихме до Ямбол за един Самоед и в паспортите на всички кучета имаше 2 ваксини (първата около 20-24 ден, втората правена преди ден-два, а тогава беше на 40-43 дни).
Тратата ваксина е след като спрат да сучат със сигурност. Първите две не знам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”