Варненци, помощ!!! Търся квартира в града ви - спешно!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Варненци, помощ!!! Търся квартира в града ви - спешно!!!

Мнениеот sundy » Съб 02 окт 2010 13:53

Е, приятели - много офф от тематиката на форума, но се налага да помоля за помощ живеещите и имащите познати/роднини/приятели във Варна.
Налага се да се преместя до 10 дни и в този срок трябва да намеря подходяща квартира (очаквах да имам достатъчно време за издирване, но нещата с работата се развиха неочаквано бързо и на 13-ти трябва да съм на линия).
Търся апартамент, къща или етаж от къща - обзаведен, за предпочитане в близост до Карфур-Варна (не е задължително) и на цена не повече от 250-макс.300лв. :oops:
Ето и усложнението - ако ни устройва го наемаме дългосрочно... двама души с две кучета :!: - възпитани, домашни (цял живот са живели в апартамент и са наясно със правилата на добросъседските отношения и биропиене :beer ... Моля ако имате нещо подходящо да го предложите тук или на тел.0897908259 - Вики. Благодаря предварително и ще се радвам да се запознаем, съответно да почерпя :drunk

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Re: Варненци, помощ!!! Търся квартира в града ви - спешно!!!

Мнениеот yori » Съб 02 окт 2010 16:14

четете интернет изданието на позвънете! в момента друго не се сещам!

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Пон 04 окт 2010 18:52

Преглеждам всички обяви, но факта че съм с кучета усложнява малко нещата, а това което ме устройва вече е дадено... Затова пускам и теми тук и в още два форума с надеждата да открия възможно най-бързо подходящ дом. Тъй като за кратко време се налага да тичам по много задачи предварително се извинявам ако не видя и отговоря веднага на постове в темата, а ако имате предложения - моля, звъннете ми :bowdown

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пон 04 окт 2010 21:30

Ако сте вече във Варна, пообиколете района в който бихте желали да наемете квартира. Често се лепят обяви по дървета, улични лампи, спирки и т.н.
Варианта на yori си остава най-удачен.
Допреди 2 седмици имах оферта от приятели за апартамент на гърба на операта (ид.център), след ремонт срешу 300лв месечно :?

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Сря 06 окт 2010 14:22

Ей т`ва е - нали съм си Каръкова... :banghead: Гледам обяви, звъня... това което ме устройва идеално вече или е дадено или са категорично против домашни любимци :? Търсенето продължава - до края на седмицата трябва вече да съм избрала, пренесла и започнала работа - мисията невъзможна :|

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 06 окт 2010 15:25

Аз ще се оглеждам, но с тея кучета ще е малко по-трудно.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 06 окт 2010 15:30

занесете си кучетата по родните места за месец-2 и вече като почнете да се разбирате с новите хазяй си ги вземете. аз лично не се сещам за луд, който да позволи кучета да му мацат в обзаведен апартамент. но пък ако нямате обзавеждане е кофти..

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 07 окт 2010 19:05

vw_golf_4_tdi написа:занесете си кучетата по родните места за месец-2 и вече като почнете да се разбирате с новите хазяй си ги вземете. аз лично не се сещам за луд, който да позволи кучета да му мацат в обзаведен апартамент. но пък ако нямате обзавеждане е кофти..

Ади сега глушости от рода на 1 жена каза
Научено и обучено куче пази чисто повече от човек. Нито драска,ръфа, цапа, лежи си споко и си чака разходката и яденето. Специално коки се трупясва върху краката ми и няма мърдане / ами може да избягам/ . Като му дойде времето става и пат 1 лапа върху крака и говорещ поглед. Сутрин първо има 1 прозявка по- тиха, ако няма резултат има следваща по-силна , след това има лапа по ръката ми , следващото е 1 облизване по носа :mrgreen: Не може да не станеш сутринта в 7:15 :banghead:

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот yori » Чет 07 окт 2010 20:28

сега търсих в една агенция за недвижими имоти във Варна, има доста предложения, които ще ви устройват, само за кучетата не знам! пробвайте и с тях! единственото лошо е 50% комисионна!

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Нед 24 окт 2010 9:53

Благодаря за съветите и предложенията, вкл. тези на ЛС. Намерихме учудващо бързо подходящ апартамент в Аспарухово (на 10мин. път от работа) - спокойно и стратегическо място, подходящо за любимите хобита - разхождане и тренировки на кучета и риболов 8)
Във връзка с тренировките малко офф - ако някой има желание да работи с кучето си нека звънне 0897908259 - Вики или Сънди (за форумни членове отстъпка :wink: )

Върни се в “ОФФ-Топик - други”