Момци.. Търся най-доброто място в Пловдив за слагане на изкуствена става на крака. Интересува ме както мястото, така и възможните варианти (марки) за стави. Пари не се смятат! Интересува ме качество.
Тук в София знам къде е най-доброто, но проблема е, че човека няма как да се транспортира до тук - има счупен прешлен на гръбнака и е рисковано. За това ме интересува на място, в Пловдив какво може да се направи.
Благодаря на всички, които могат да ми помогнат

Изкуствени стави в Пловдив
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изкуствени стави в Пловдив
За така наречената ябълка ли говориш? За вариантите зависи от възрастта и състоянието на пациента. Има няколко основни вида, едните се слагат само в крака, другите имат и част, която се слага в таза, като обвивка в която влиза първата част и третите са пак като 1, но имат втора подвижна част, която влиза в таза. Тоест върти се както вътре в таза така и самата "ябълка". Моят съвет е да търсиш оператор, който има нужния опит с дадена става, защото дори и най-перфектния модел в ръцете на човек, който няма опит точно с тази, няма да доведе до добър резултат. Тоест първо да намериш оператора и с него да разисквате конкретния модел. Ако е за възрастен човек предполагам ще ти предложат 1 или 3, защото операцията е малко по-кратка и по-лека, условно казано. Също така има значение размера - ако човекът е прекалено едър или прекалено дребен може да няма подходящия размер при конкретното болнично заведение. Ама те това няма да ти гокажат естествено.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maxpayne написа:...
за тва търся човек от Пловдив, който има връзки, познати т.н.
Пак казвам: АКО ставаше въпрос за София - няма грижи. В момента се търси място в Пловдив където могат да свършат работата качествено
има счупен прешлен на гръбнака
Ако е така не би ли трябвало да се започне от там? Защото това ще му причинява проблеми и после. а смяната на тазо -бедрената става може да стане по всяко време.
Иначе за Пловдив/без лични наблюдения/ най-доброто май е :
Клиника по ортопедия и травматология към УМБАЛ Св. Георги Пловдив бул. Пещерско шосе №66,
Успех
- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
valsn написа:има счупен прешлен на гръбнака
Ако е така не би ли трябвало да се започне от там? Защото това ще му причинява проблеми и после. а смяната на тазо -бедрената става може да стане по всяко време.
Иначе за Пловдив/без лични наблюдения/ най-доброто май е :
Клиника по ортопедия и травматология към УМБАЛ Св. Георги Пловдив бул. Пещерско шосе №66,
Успех
Доц. Ставрев....на Пещерско шосе.
Потърси телефон в гогъла и разпитай за подробности:)
Доколкото знам е от добрите в бизнеса.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Скуба ако те интересува,мога да ти дам,но първо ще се чуя с човека телефона му,така ми е казал,но и от друго място съм чул че е най-добрия травматолог в Пловдив,незнам дали ще ти е от полза,но мисля че ще свърши работа - д-р Иван Чирпъков-ортопед травматолог в болница УМБАЛ"Св.Георги",ако мислиш че ще свърши работа му се обаждам утре,но на лично моля те ми опиши какво трябва да питъм точно 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа:.. д-р Иван Чирпъков..:
skilidka написа:..
Доц. Ставрев....на Пещерско шосе.
...
Понеже не разбрах кой е по-добрия от двамата, решихме че двамата заедно ще правят операцията

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
По молба на автора.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси че е е отворена...
Сега става НОВ въпрос... на човека трявба да се направи операция на гръбен прешлен (счупен)
Проблема ми е, че 1/3 от големите доктори казват НЕ, а 2/3 казват ДА.
ТА: питам. някой дали знаеш некви светила в операцията на прешлени
Всякаква информация и помощ ше ми биде от полза.
Мерси..
П.с. Отново казвам: Става въпрос за много блъзък мой човек.. парите не са проблем... за него бих дал всичко. Само искам доктор който да може да свърши работата
Сега става НОВ въпрос... на човека трявба да се направи операция на гръбен прешлен (счупен)
Проблема ми е, че 1/3 от големите доктори казват НЕ, а 2/3 казват ДА.
ТА: питам. някой дали знаеш некви светила в операцията на прешлени
Всякаква информация и помощ ше ми биде от полза.
Мерси..
П.с. Отново казвам: Става въпрос за много блъзък мой човек.. парите не са проблем... за него бих дал всичко. Само искам доктор който да може да свърши работата
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Чирпъков кво казва,той правил ли е такив анеща,ако е правил,послушай го

- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Момци.. Търся най-доброто място в Пловдив за слагане на изкуствена става на крака. Интересува ме както мястото, така и възможните варианти (марки) за стави. Пари не се смятат! Интересува ме качество.
Тук в София знам къде е най-доброто, но проблема е, че човека няма как да се транспортира до тук - има счупен прешлен на гръбнака и е рисковано. За това ме интересува на място, в Пловдив какво може да се направи.
Благодаря на всички, които могат да ми помогнат
Връзки не ти трябват.Можеш да направиш следното:
1.Свързваш се с Д-р ГЕОРГИ КРЪСТЕВ, ортопед, 0888 333 015, Пловдив, Понеделник пазар, ДКЦ.Той е и травматолог.Работи със здравната каса и е отличен специалист, който ще направи най-доброто възможно за пациента.(респективно колегата му др.Светозар Попов, с който работят заедно и са в един и същи кабинет)
2.Свъзваш се с УМБАЛ "Св.Георги" - тук и уреждаш нещата отново по Здравна каса.(Един личен съвет - избягвай контактите със завеждащия на отделението.Преди години мен самият щеше да ме осакати, правейки абсолютно ненужна операция на колянна става и поставяйки диагноза само с пипване с пръст.Жив и здрав др.Кръстев, който направи независима консултация и реши проблема без ексцесии.)
Успех ви желая и Избягвайте услугите на МБАЛ Пловдив, освен ако не се касае за отделението им по Офталмология, само тогава те са перфектния избор.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”