Градинска тента?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
jrc2
Автомобил:
Двигател:

Градинска тента?

Мнениеот jrc2 » Съб 08 окт 2011 1:45

Колеги,може ли някой да ми каже от каде мога да си закупя посочената тента...обърнете внимание на механизма...не ме насочвайте към големите строителни хипермаркети,порастнал съм за ЛЕГО,не ми сгобява 30мин една тента...искам да е pop-up както се казва...търсих в гуглето но масово ми излизат тенти за балкони,хотели,заведения...и т.н.Може и да се поръча от някаде да се изработи,да ме насочите към фирма???

Изображение

П.П.:извинявам се за снимката,по качествена не намерих....конструкцията е метална/алуминиева или др.сплав/

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Градинска тента?

Мнениеот velinsl » Съб 08 окт 2011 11:10

jrc2 написа:обърнете внимание на механизма...не ме насочвайте към големите строителни хипермаркети,порастнал съм за ЛЕГО,не ми сгобява 30мин една тента...искам да е pop-up както се казва

за съжаление се съм виждал само там... и Кауфланд. Въпреки, че не виждам нещо специално в тази на снимката. Може би е заради големината. Извън сезона обаче трудно ще се намери.

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Съб 08 окт 2011 12:05

Не търси тенти а сгъваеми шатри ето резултат след първото търсене с гугъл http://www.spyboar.com/bg_shatri_sgavae ... ra_3x3.htm

Потребителски аватар
jrc2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jrc2 » Съб 08 окт 2011 13:49

rabotnika написа:Не търси тенти а сгъваеми шатри ето резултат след първото търсене с гугъл http://www.spyboar.com/bg_shatri_sgavae ... ra_3x3.htm

Благодаря колега,много добре си ме разбрал,точно това е,явно не съм го търсил под правилно име...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”