искам да ви помоля за съвет, как да угодя на господин инструктора ми, според когото съм нагъл и безразсъден и който ме увиква за грешки според него, които всъщност са по вина на хубавци, които обичат да пресичат двойнинепрекъснати ленти и да изпреварват на пешеходни пътеки или пък просто са разсеяни и не реагират адекватно на подадени от мен сигнали... Благодарение на тези ситуации бях обявен за нагъл и безразсъден, без да съм нарушил 1 ограничение на скоростта или да съм предизвикал по моя вина опасност на пътното платно. Също така бях увикан и за неизползване на полусъединител в ситуации когато категорична карах на полусъединител. В крайна сметка се чувствам безкрайно объркан и защо е необходимо 30 метра преди стоплиния движейки се направо, да трябва да съм подал мигач за маневра в кръстовището, а не на 20 примерно както и направих или защо движейки се в кръгово движение в най-вътрешната лента да трябва да съм с включен ляв мигач, при положение, че продължавам движението в същата лента и не извършвам престрояване