м/у Пловдив и Пазарджик (продават го покрай пътя)
или ако знае да драсне колко е! Грозде за ракия ..
Причината за молбата е, че съм на 200 км. от Пловдив и скоро няма да се прибирам...

dinkonikolaev написа:Не знам там какви са цените на гроздето но в нашия край варират от 45 до 1.20 зависи от самото грозде(говоря за бяло).
Deo88 написа:В Старосел на няколко километра от гр. Стрелча , гроздето достигна 0.37 лв/кг. За сорт мисля , че беше "ракатицели" ( може да бъркам в написването на думата )
vladohist написа:Цените за сега са такива, защото не е почнал масовият гроздобер и не са дошли онея с вратовете да кажат че ще се изкупува на 20-25 стотинки както става всяка година, и частните стопани искат-неискат дават
vladohist написа:не са дошли онея с вратовете да кажат че ще се изкупува на 20-25 стотинки както става всяка година, и частните стопани искат-неискат дават
Matematiks написа:vladohist написа:Цените за сега са такива, защото не е почнал масовият гроздобер и не са дошли онея с вратовете да кажат че ще се изкупува на 20-25 стотинки както става всяка година, и частните стопани искат-неискат дават
![]()
![]()
![]()
е как става така бре,тва си е жив рекет![]()
RADO 8463 написа:Matematiks написа:vladohist написа:Цените за сега са такива, защото не е почнал масовият гроздобер и не са дошли онея с вратовете да кажат че ще се изкупува на 20-25 стотинки както става всяка година, и частните стопани искат-неискат дават
![]()
![]()
![]()
е как става така бре,тва си е жив рекет![]()
Че то така става всяка година!!!
Barboukov написа:Deo88 написа:В Старосел на няколко километра от гр. Стрелча , гроздето достигна 0.37 лв/кг. За сорт мисля , че беше "ракатицели" ( може да бъркам в написването на думата )
Ркацители се пише
GTspecial написа:Колеги, интересува ме някой дали може да попита за цената на гроздето
м/у Пловдив и Пазарджик (продават го покрай пътя)
или ако знае да драсне колко е! Грозде за ракия ..
Причината за молбата е, че съм на 200 км. от Пловдив и скоро няма да се прибирам...
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта