Привет форум.
От скоро съм собственик на лек автомобил (VW Golf 3) и исках да попитам дали някой има представа как става по сегашному (октомври 2010) паркирането по постоянен адрес в улици обозначени като Синя Зона.
Живея в София, улицата е "Иван Вазов". Около мен всичко е Синя Зона, отидох, питах, казаха ми: "За момента стикери не се издават".
Как, аджеба мога да паркирам без да ми слагат скоби/да ми вдигат колата? Някой ако има опит или знае нещо да напише.
Благодаря.

Въпрос относно паркиране в "Синя Зона" по постоянен адрес
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Въпрос относно паркиране в "Синя Зона" по постоянен адрес
копие от талона на колата с адреса по местоживеене под предния прозорец, паркираш до една пряка разстояние от вас и си траеш. Не е 100% гаранция, ама казват че работи. След 20.12.2010г. ще се разбере как ще се действа.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Въпрос относно паркиране в "Синя Зона" по постоянен адрес
VWGT написа:копие от талона на колата с адреса по местоживеене под предния прозорец, паркираш до една пряка разстояние от вас и си траеш. Не е 100% гаранция, ама казват че работи. След 20.12.2010г. ще се разбере как ще се действа.
Да, тази схема работи за сега, защото има вакуум в законодателството. Още не са измислили тарифата и как ще се издават тези талони по новата наредба.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”