Писмо от един отчаян баща.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Писмо от един отчаян баща.

Мнениеот maks » Вто 01 авг 2006 19:07

Понеже не мога спокойно да чета подобни неща реших да го споделя тук.
Българската държава овъгли и душата и сърцето ми. Остава да самозапаля тялото си.

Правителство, МВР и Президент отказват да тиражират дори портретите на Съвестин.

Остава България и Съвестин да влязат в световните новини по друг краен начин.
Повече на
http://tribuna.bgrod.org/?p=5#more-5

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 01 авг 2006 21:33

Думите са излишни. Моля се на Господ да не се случва това на никого!

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 01 авг 2006 22:42

сигурно е някой правителствено-политическа игра-пак са си дали ЗАДНИКА на някой за нещо,и неискат да вземат мерки-ИДИОТСКА управа имаме-и сме имали де.Как ми се иска да ги псувам-ама .....шпиони навсякъде.

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Сря 02 авг 2006 0:39

С всеки ден, все повече се отвращавам от България. Може би в близкото бъдеще ще е до такава степен, че да си замина от тук. Светът се развива, а ние си дълбаем на едно място.

Потребителски аватар
redOne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот redOne » Сря 02 авг 2006 8:41

Cnupo написа:С всеки ден, все повече се отвращавам от България. Може би в близкото бъдеще ще е до такава степен, че да си замина от тук. Светът се развива, а ние си дълбаем на едно място.

Спиро не те карам да ми "верваш", а просто да се замислиш брато. Това което си го имаме тук, там е х10 или повече пъти умножено. Дребна престъпност, едър гангстеризъм, тероризъм и т.н. Нас ни спасява това, че сме последна дупка на кавала и никой не ни взима под внимание. Най-голям проблем са ни мижитурките докопали се до властта. За нас остава въпроса какво искаме да направим от страната си и не е ли време да поемем нещата в собствени ръце. Защото със стоене и вайкане нищо няма да променим. Можеш да избягаш от всякъде, не можеш избяга от себе си. Лошото е, че стандартния българин е "герой" в къщи или в кръчмата на маса с ракийката и салатката. Настрана да оставим факта, че властта умишлено не дава възможностти на гражданите да се самозащитават (щото с колт всички са равни, а това плаши :wink: ).

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 02 авг 2006 12:08

тази трагедия я следя вече 10 години...просто нямам думи, държавата не знам колко е помогнала, но резултат никакъв :cry:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 02 авг 2006 12:10

Pichaga написа:тази трагедия я следя вече 10 години...просто нямам думи, държавата не знам колко е помогнала, но резултат никакъв :cry:

помогнала ли ?
че те всячаски са му пречили и пречат на човека ? ха помогнали толкова са заети със това да грабят....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 02 авг 2006 14:24

Има една гадна поговорка но е много истинска.
Колкото и да мамиш ,лъжеш ,убиваш ,крадеш или мародерстваш пак ще си обуеш картонените обувки и айде по дългия път.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 02 авг 2006 15:16

Може да звучи гадно, ама мнооого е изперкал вече ....

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 02 авг 2006 15:25

Cherepaha написа:Може да звучи гадно, ама мнооого е изперкал вече ....

обзалагам се ,че на който и да му отвлекат детето и по никакъв начин да не му се съдейства въпреки хилядите молби м целенасочено да се пречи - ще исперкаш не ами не знам какво ще ти се случи......
жялка държава

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 02 авг 2006 15:36

One написа:
Cherepaha написа:Може да звучи гадно, ама мнооого е изперкал вече ....

обзалагам се ,че на който и да му отвлекат детето и по никакъв начин да не му се съдейства въпреки хилядите молби м целенасочено да се пречи - ще исперкаш не ами не знам какво ще ти се случи......
жялка държава

и все пак си в нея

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 02 авг 2006 15:38

One написа: ...целенасочено да се пречи - ще исперкаш не ами не знам какво ще ти се случи......
жялка държава

Е хайде де, чак пък "целенасочено да се пречи". Човека от доста време вече има психически проблем. Преди време беше разпознал Съвестин в някакъв новинарски репортаж по ТВ.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 02 авг 2006 15:41

Cherepaha написа:Е хайде де, чак пък "целенасочено да се пречи". Човека от доста време вече има психически проблем. Преди време беше разпознал Съвестин в някакъв новинарски репортаж по ТВ.

колега, да не ти се дава да разбереш какво му е минало през главата на този човек.......как няма да изперка

Lilo_stich аз си харесвам страната и то много , държавата е гадна и жалка - правиш ли разлика?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 02 авг 2006 15:44

One написа:
Cherepaha написа:Е хайде де, чак пък "целенасочено да се пречи". Човека от доста време вече има психически проблем. Преди време беше разпознал Съвестин в някакъв новинарски репортаж по ТВ.

колега, да не ти се дава да разбереш какво му е минало през главата на този човек.......как няма да изперка

Lilo_stich аз си харесвам страната и то много , държавата е гадна и жалка - правиш ли разлика?

разлика има.Ако си гледаш детето както требва,нема да се случват такива работи.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 02 авг 2006 15:47

е това може да се случи навсякъде и ситуацията да е абсолютно същата ... според мен това дете е мъртво от много време ......... тъжна работа но такива неща се случват

Върни се в “ОФФ-Топик - други”