моята е колкото за 2

с това подновяване на системата май нещо са се объркали...
когато се обадих да питам дали е за 2 месеца или за 1 ми обясняваха че е само за 1..
а аз не съм получавал фактура и за август?
Bubetooo написа:Абе стига си мислихте ,че някой ви мами,лъжи и т.н. постоянно!
Колко пъти се е обсъждало това....
Те че мамят... мамят,обаче си знаят как и не е от двойни сметки на хората
vanko_VW написа:.....имам една карта на м-тел която не ползвам,а немога да я спра понеже договора изтича декември месец ......
fill написа:vanko_VW написа:.....имам една карта на м-тел която не ползвам,а немога да я спра понеже договора изтича декември месец ......
И аз имах карта която не я ползвах. Реших да я спирам с плащане на неустойка: месечните сметки до края на договора. Избрах този вариант за да отпадне варианта автоматично да ми преподновят договора. Отивам в клон на Мтел и им казах че искам да си спря картата, а отговора беше " Не можете да си спрете картата, ще ви кажа на коя дата да дойдете да я спрем". След кратък спор се разбрахме че мога да я спря с внасяне на неустойка таксите до края на договора. От таксите ми махнаха ДДС. И вече го нямам този номер.![]()
Доколкото знам на служителите им режат от заплата ако се прекъсне договор и гледат по всякакъв начин да те извръткат да не си спреш договора.
Колега ако бях на твоя място щях да си платя таксите до края на договора и вообще няма да чакам да ми кажат на коя дата да отида да ми го прекратят.
fill написа:Добре си знаеш датата, ама ако се случят неща който не зависят от тебе ще си имаш договор за още 2 години.![]()
Като например да не им работи системата на въпросния ден и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта