.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Днес е Ден на белия бастун
Винаги съм се съобразявал с тези хора!
Забелязал съм, че във Варна двата поредни светофара от Пфое мол и следващия посока ценъра, незрящите имат дистанционна с които могат да ги контролират! Няколко пъти забелязвам как надигат ръка в близост до светофара и след малко той светва в зелено... в близост се намира сграда, която е като болнично общежитие за хора с увреждания! Винаги съм на четири очи, като минавам от там, за разлика от повечето които точно тази отсечка я взимат като на рали.
Забелязал съм, че във Варна двата поредни светофара от Пфое мол и следващия посока ценъра, незрящите имат дистанционна с които могат да ги контролират! Няколко пъти забелязвам как надигат ръка в близост до светофара и след малко той светва в зелено... в близост се намира сграда, която е като болнично общежитие за хора с увреждания! Винаги съм на четири очи, като минавам от там, за разлика от повечето които точно тази отсечка я взимат като на рали.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Винаги съм се съобразявал с тези хора!
И аз...

Честит празник !!!
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Честити празник на всички хора с недъзи.Хората които страдат заради своя недъг и заради ''отхвърлянето''им от голяма част от обществото и отричането от тях и от самата държава България 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:Честити празник на всички хора с недъзи.Хората които страдат заради своя недъг и заради ''отхвърлянето''им от голяма част от обществото и отричането от тях и от самата държава България
Напълно подкрепям, и искренно се надявам такива хора да намерят маясто в обществото, въпреки че ги прескачат като дупки по улиците!

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Честит празни !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”