Nokia 6280 и MiniSD карта?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Nokia 6280 и MiniSD карта?
Тъй като имаме доста специалисти тук във форума по електрониката искам да попитам ако някой знае дали Nokia 6280 ще работи с 1GB MiniSD карта? Ако да, каква и откъде да си я купя? В момента е с 64MB и вече я напълних...
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето от тук http://www.cdrmania.com/index.php, цените са им доста добри.Магазина е на "Раковска",пряката до "СДС",паржото магазинче до това в което продават пердета,слиза се по стълби надолу.А дали ще работи телефона:отиваш и казваш искам една ей такава карта,но да пробвам дали ще тръгне,пробваш,ако не става няма да я плащаш.Аз така направих.
гр.София
ул.Г.С.Раковски 132
тел.(+3592) 981.60.71
GSM: 0887.11.00.00
гр.София
ул.Г.С.Раковски 132
тел.(+3592) 981.60.71
GSM: 0887.11.00.00
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
А коя карта по-специално да търся? Има ли значение марка, скорост на достъп и т.н.?
П.С. Този път да питам, защото миналия път преди 2 г. отидох в ресет, купих SD карта 256 и след 2 месеца се прецака и останаха само 128 MB. Така и не намерих време да отида да я рекламирам и още си я ползвам така - само на половината.
П.С. Този път да питам, защото миналия път преди 2 г. отидох в ресет, купих SD карта 256 и след 2 месеца се прецака и останаха само 128 MB. Така и не намерих време да отида да я рекламирам и още си я ползвам така - само на половината.
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен няма значение..ние сме четирима колеги с "PQI"картите са ни на по 8-9 месеца,никой не се е оплакал.Все пак това е телефон,каква скорост ти е нужна?Vlad777 написа:А коя карта по-специално да търся? Има ли значение марка, скорост на достъп и т.н.?

..между другото видях на сайта който ти пратих че имат мини СД само 256 и 512..Обади им се и ги питай,аз онзи ден взех една 2ГБ

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
pit написа: А за старата ти карта:защо не я форматираш през компютър,и после на телефона пак формат на картата..може да си я разпознае коректно.
Не става. Явно всички карти им бяха дефектни, защото и един колега си купи и при него така. Той обаче отиде и му я замениха... Та затова питам този път

А не е ли по-добре Kingston?
Тук до нас в смарт системс я гледам - 58 лв за 1ГБ.
http://sms.bg/catalog/product_info.php?cPath=24_33_95&products_id=2261
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:А коя карта по-специално да търся? Има ли значение марка, скорост на достъп и т.н.?
аз бях взел Kingston 256мб. SD от едно малко магазинче до Orange на Графа .. изгоря, но ми я смениха за няколко дни, като ми предложиха междувременно да ползвам тяхна ..
Преди няколко дни си взех 2бр. SD pqi по 1gb. с високоскоростен трасфер за по 59лв. за фотоапарата и pocket pc-то.
Наистина цените на магазина, които колегата ти е посочил са може би най-тънките, но като ходих до там в събота магазина беше затворен и не ми се чакаше затова взех от този.
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Ами гледам в ценовата листа на www.cdrmania.com, че Kingston Mini SD 1 GB e 67 лв. Същата в смарт е 58 лв.
Едно време знаех, че Kingston са от най-добрите за памети. Сега PQI ли?
Едно време знаех, че Kingston са от най-добрите за памети. Сега PQI ли?
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Според мен всички са добри, стига да имат гаранция. Повечето са с 3 или 5 години, а има и такива с lifetime. Важното е да пазариш от доверена фирма, за да нямаш ядове в последствие с замяната, ако се случи нещо
^

Vlad777 написа:Едно време знаех, че Kingston са от най-добрите за памети. Сега PQI ли?
и аз си мислех, че Kingston са най-добрите ама момчето от магазина каза, че: Kingston са бавни като трансфер ...
Абе купи от проверен магазин, за да няма ядове после с гаранцията (не дай Боже) и вземи каквото е на добра цена .. .така идва май ..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”