'' Точно в 21:00 часа беше засечен метеорит да минава до Земята. Той бил дълъг 10км. и, ако се е приземил в Тихия океан щял да залее цялото земно кълбо. Добре, че не се е отклонил към нас, защото щеше да стане опасно '':lol:
mod edit: vaskoto1
mod edit: wili98
Метеорит засечен близо до орбита!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
абе напоследък много зачестиха тия опасения от тия метеорити...навсякъде по чуждите телевизии научно-популярни за това говорят.или аз все това уцелвам.незнам за метеорити ама вие усещате ли какво става с тая планета?всяка изминала година все по екстремен климат.миналата година някви зверски наводнения август не се спря да вали.тая година яките градушки и бури.ужас.аз съм все още зелен на 20 години нямам кой знае какви наблюдения ама си спомням много добре като малък (94-95-96) зимата започваше ноември и свършваше до средата на март.някво странно ми се струва но много се отплеснах от темата. 

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:....всяка изминала година все по екстремен климат.миналата година някви зверски наводнения август не се спря да вали.тая година яките градушки и бури.ужас.
Има една много хубава книга "Състояние на страх" на Майкъл Крайтън (джурасик парк, спешно отделение) та там автора под формата на роман, но с много препратки под линия към научни статии и изследвания казва какво всъщност се случва с климата..
Не се случва нищо , което да не се е случвало през последните няколко хиляди години !!! Има си цикли през които климата преминава , глобалното затопляне е медийна измислица...всъщност има застудяване , големите айсберги които се откъсват от Антарктида и които видите ли са признак на това затопляне ,се откъсват от една част на континента която е 3% от цялата му площ. На останалата площ леда става все по дебел.... и така нататък
Има едно много интересно описание на това какво всъщност причинява въглеродния двуокис на атмосферата , и обявен за основен причинител на парниковия ефект....и т.н.
Количеството му в атмосферата е толкова незначително спрямо останалите (азот и кислород …) , че влиянието му е точно никакво…..
Колко е вярно и колко не е - всеки сам решава за себе си, а книгата си залужава дори и само като четиво за лятото

- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:Kozunak написа:....всяка изминала година все по екстремен климат.миналата година някви зверски наводнения август не се спря да вали.тая година яките градушки и бури.ужас.
Има една много хубава книга "Състояние на страх" на Майкъл Крайтън (джурасик парк, спешно отделение) та там автора под формата на роман, но с много препратки под линия към научни статии и изследвания казва какво всъщност се случва с климата..
Не се случва нищо , което да не се е случвало през последните няколко хиляди години !!! Има си цикли през които климата преминава , глобалното затопляне е медийна измислица...всъщност има застудяване , големите айсберги които се откъсват от Антарктида и които видите ли са признак на това затопляне ,се откъсват от една част на континента която е 3% от цялата му площ. На останалата площ леда става все по дебел.... и така нататък
Има едно много интересно описание на това какво всъщност причинява въглеродния двуокис на атмосферата , и обявен за основен причинител на парниковия ефект....и т.н.
Количеството му в атмосферата е толкова незначително спрямо останалите (азот и кислород …) , че влиянието му е точно никакво…..
Колко е вярно и колко не е - всеки сам решава за себе си, а книгата си залужава дори и само като четиво за лятотоима много студ и екшън
благодаря за обогатяването на културата ми...аз не съм специалист и незнам какво как защо и кога.може би наистина е необосновано това притеснение или незнам какво, но тоя автор кво иска да каже?всичките тия вредни емисии които човечеството бълва атмосферата не ги усеща така ли?това орязване на дървета и други подобни.то медиите в днешно време какво ли не могат да постигнат,като най-вече манипулират, но не вярвам толкова учени да сядат и да говорят пълни глупости и измислици пред камера.незнам.айде стига оффтопик от мене.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”