Здравейте колеги!
Вече в колкото и магазина да отивам да си спра м-телският телефон все ми отказват казват ми че трябва да се обадя на оператор - а оператора не вдига!
Ако изпусна срока ще ми подновят договора.
Просто не съм доволен от този оператор уж такса 5 лв пък ми идва такса 8 и нещо. После като разгледах фактурата се оказа, че имам активирана услуга любим номер без да съм го искал ...... незнам какво става с този оператор но искам да се махна от него. А така сега няма как. Ще ми подновят договора автоматично и пак ми прецакват работата ще трябва да плащам таксата още година.....
Някой има ли подобен проблем с служителите на м-тел както и на office one също и Fonex. найстина ли не може да се спира номер от тях или не им се занимава?

М-тел как да си спра номера???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- porostorm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: М-тел как да си спра номера???
Обяви телефона за откраднат 

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shemkov написа:......Ще ми подновят договора автоматично и пак ми прецакват работата ще трябва да плащам таксата още година.....
При всички мобилни оператори,при положение че ти е автоматично продължен договора можеш да го прекратиш когато поискаш.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Vladko написа:shemkov написа:......Ще ми подновят договора автоматично и пак ми прецакват работата ще трябва да плащам таксата още година.....
При всички мобилни оператори,при положение че ти е автоматично продължен договора можеш да го прекратиш когато поискаш.
Да,но всички казват че неможе,а всъщност е обратното!Тия от ментел са голями идиоти!
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Онзи ден минах тази процедура!
Значи 1 месец преди да ти изтече договора,трябва да пуснеш заявление,че искаш да спреш картата!!
След около 20 дни след като си го пуснал, трябва да се обадиш на *88 и да им потвърдиш,че се отказваш от номера.
Аз се обадих 1 седмица по-рано да им потвърдя и ми викат,че трябвало съм да си изчакам до последния ден!
От там като ги почнах... и да видиш как ми спряха телефона след 2 часа
Не съм доволен от Мтел..... нещо започнаха да се оа**кват....
Значи 1 месец преди да ти изтече договора,трябва да пуснеш заявление,че искаш да спреш картата!!
След около 20 дни след като си го пуснал, трябва да се обадиш на *88 и да им потвърдиш,че се отказваш от номера.
Аз се обадих 1 седмица по-рано да им потвърдя и ми викат,че трябвало съм да си изчакам до последния ден!

От там като ги почнах... и да видиш как ми спряха телефона след 2 часа

Не съм доволен от Мтел..... нещо започнаха да се оа**кват....
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Когато си спирах моя номер на М-тел, се обадих на оператор и ги помолих да ми го спрат. Човека каза, че трябва да отида в офис. Попитах го - ако сега затворя и пак звънна и обявя телефона за изгубен, ще ми го спрете ли
А той каза - да
Така че му казах да избира - или да ми го спира веднага или ще се чуем пак след 5 мин.
И от тогава вече не съм им абонат 

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko написа:shemkov написа:......Ще ми подновят договора автоматично и пак ми прецакват работата ще трябва да плащам таксата още година.....
На глобул не може поднови ли се може да го спреш само ако си платиш неустойката
не е така.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Layer написа:Vladko написа:shemkov написа:......Ще ми подновят договора автоматично и пак ми прецакват работата ще трябва да плащам таксата още година.....
не е така.
За меднател е точно така!Просто трябва да се скараш с тях!На тях им е наредено да лъжат!
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
На глобул не може поднови ли се може да го спреш само ако си платиш неустойката
- golf3abd
- Автомобил:
- Двигател:
Мой приятел изпадна в подобна ситуация. Отива в централен офис и иска да спре телефона. Казали му, че трябвада плати всички месечни такси до края на договора и го спират. Обаче той от край време си е малко хитрец. Поискал да говори с управителя на офиса. Казал му, че след три дни напуска България и надали ще се завърне и помолил за разбиране, тъй като договора така или иначе ще е нищожен и няма да получат повече пари от него. И подействало. Всичко приключило за 10 минути.
А за обаждането на оператор...След набиране на *88 и натискането на хилядата бутони ...........накрая преди да те прехвърлят и да започне да им звъни ти казва "натисни 1 за потребителски въпроси" или там каквото е не си спомням точно или "натисни 2 за друго". На 2 веднага отговарят а на 1 те оставят да чакаш до безкрай.
А за обаждането на оператор...След набиране на *88 и натискането на хилядата бутони ...........накрая преди да те прехвърлят и да започне да им звъни ти казва "натисни 1 за потребителски въпроси" или там каквото е не си спомням точно или "натисни 2 за друго". На 2 веднага отговарят а на 1 те оставят да чакаш до безкрай.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
porostorm написа:Обяви телефона за откраднат
като обяви телефона за откраднат ще му изпратят карта дубликат.Звъниш на оператор докато не ти вдигнат ако ли не както казва колегата като ти е продължен договора след изтичане на срока може да го спреш по всяко едно време жена ми направи така понеже и бяха подновили договора без да са е предупредили ако ли не по една п..... м..... и да си гледат работата или просто го прехвърли на друг оператор
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Един познат малко чешит няколко месеца се бори с Мтел да си спре договора, но все удряше на камък. Накрая отнякъде му направиха един фалшив смъртен акт и казаа на брат си да го занесе в Мтел. Незнам дали поне така успя да се откачи от оператора, но поне пробва 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Какви са тези измислици за неустойки и невъзможност да се спре договор. Ако е минала неговият срок 1, 2 години и е продължен за нов срок или безсрочно той може да бъде прекратен с писмена молба един месец след нейното подаване. Другото са измислици на хората в офисите на операторите, които е малко вероятно да са чак толкова нагли.
и аз не мога да си спра номера-просто не го правят...лудницата е пълна....сега чакам да дойде април-и да подам молба..на ръба съм да се откажа въобще от мобилен телефон...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”