Пари от интернет

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Пари от интернет

Мнениеот Orlio » Пон 25 окт 2010 15:44

Значи един мой познат на въпроса с какво се занимава ми отговори,че ВАДЕЛ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ....в което аз лично бях много скиптично настроен...и го питах как става тоз финт и аз да изкарам някой лев допалнително....
Та този човек ми даде този форум и ми каза,че вътре имало много начини....
http://www.moneymakerdiscussion.com/
Влязох вътре пропрочетох някой темички....ама като българин пак съм скиптично насочен и си мисля,че не могат да се изкарат кои знае колко $
Та въпроса ми е изобщо някои занимавал ли са е с такива работи и познава ли хора дето наистина вадят пари от тези неща(поне една минимална заплатка дето са вика :D )или всичко това са измислици.....

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Пари от интернет

Мнениеот Jogo_1 » Пон 25 окт 2010 18:58

От интернет само от гоогле адсенс съм успял да си взема паричките. Преди като по млад цъках като луд насам натам и файда не видях.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 25 окт 2010 19:02

Пичове... пари се изкарват с бачаке, не с цъцкане по банерчета и тем подобни... :idea:

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Пон 25 окт 2010 19:05

Дам бачкане му е майката. Еда ли някой ще дава пари да си стоиш пред компютъра и да цъкаш банери и да отваряш страници. Все пак ако някой е печелил пари по този начин нека сподели, но аз съм трърдо скептичен към тези неща.

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Пон 25 окт 2010 19:10

Има някакви афилиейт програми от който вземаш комисиона като им продадеш даден продукт, но не съм чул някой да се изхранва от това начинание.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 25 окт 2010 19:12

Това с гледане на банери беше модерно 2000-2001. Срещал съм по форумите хора, които уж печелили някакви пари. Иначе пари ЧРЕЗ интернет се изкарват определено - гугъл, форекс, темплейти, сток фотография/дизайн - все неща, за които трябва да работиш, като интернет е просто среда. Но пари ОТ интернет не знам какво е - стоиш си и от това, че имаш интернет получаваш пари :mrgreen:

Доста по-разумно ми се струва да използваш свободното си време за повишаване на квалификацията/познанията си, отколкото да гледаш/кликаш банери.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 25 окт 2010 19:12

barezifranko написа:Дам бачкане му е майката. Еда ли някой ще дава пари да си стоиш пред компютъра и да цъкаш банери и да отваряш страници. Все пак ако някой е печелил пари по този начин нека сподели, но аз съм трърдо скептичен към тези неща.

Ми аз съм печелил, но както казах беше 2000-2001 някъде

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 25 окт 2010 19:14

Истината е следна - да, изкарват се, обаче не е толкова лесно, със щракания по банерите ще забогатяваш на 10 или 20 долара на месец. Има и други начини обаче, трябва да си наясно с повечко неща, като например да създадеш същата финансова пирамида със щракания по банерите само че ти трябва да си от горе на тази пирамида. Съответно трябва да имаш сайт със някаква информация, и то интересна, или стока. Подържка на сайта също е пара която трябва да плащаш, да продължавам ли?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 25 окт 2010 21:56

groznika написа:Пичове... пари се изкарват с бачаке, не с цъцкане по банерчета и тем подобни... :idea:

То не става да седиш дома и да пърдиш по цел ден, че и заплата да ти дават :012:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 25 окт 2010 23:12

http://www.gpfbg.com
форума е мой, точно за такива истории става въпрос вътре.
Пускам го, защото ми писна да го разпращам на лс-та на хората.
Надявам се да не се сметне за реклама, тъй като не реализирам никакви приходи от него, напротив - само разходи.
Поддържам го, защото съм поел ангажимент към хората.
Аз лично не се занимавам с тия работи от ученическите години.. Изкарвал съм някакви пари, които съм влагал обратно.
Трябва си работа (цъкане, зяпане и т.н.), единствения вариант да не бачкаш е да зарибиш други, които да бачкат за теб.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 26 окт 2010 1:54

както каза колегата Макс Пейн има начини,но трябва да МОЖЕШ-а в един сай в който има обяви за работа и такава на консигнация,сами се сещате че конкуренцията е голяма,и сулйо от индия бачка за по малко пари от Вас :wink:

Има оферти за къртовска работа без знания,но и там искат някой друг език :да: и са предимно дата ентри,и картотека

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 26 окт 2010 5:28

Преди имаше едно човече на което се цъкаше на всяка минута и то започва да върви.Правеше точки.Минимума беше 50 000.Чесно казано бях се пробвал почти не спях и бях направил 40 000 и нищо.Работата беше там че трябва да се направят тези 50 000 точки и от там нататък вече допълнително бонуси.Едно момче от Нова Загора беше казал че е взел някакви пари от сорта на 20 лева които се превеждат по банков път.Не случайно в самата игра имаше поле за въвеждане на данни като 3 имена,град,адрес,телефонен номер и тн.Но за мен просто нямаше смисъл и се спрях.

Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Orlio » Вто 26 окт 2010 14:05

Значи туй с бачкането ми е ясно!
До тука който е писал никой не е отворил този форум да види аджаба за какво става въпрос....изобщо не става въпрос за някакви малумни банери и за 10-20 долара на месец.Една от темите е "проси методи за вадене на пари" който знае добре англииски да влезе и да прочете поне една тема...
Аз четох само една и ми стана интересно дали това е реално
И метода беше доста интересен да пуснеш на търг нещо и с други твои акаунти да си качваш сам цената и накрая някой чужденец да го лапне.....тези методи не са за българи защото никои няма да ти даде 20 долара примерно за ГИД за MAFIA WAR или фермата на Facebook

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 26 окт 2010 15:00

Мдам,те от отдела Фраудулент на Ибей примерно пасат трева :wink: и вадят картофите с бомби mhihi
Така ще те баннат че ще ти извие свят :applause:

Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Orlio » Вто 26 окт 2010 15:21

Е хората уж са го правили....апък и той тоз обяснява,че го прави от различни pc-та с различни ИП-та

Върни се в “ОФФ-Топик - други”