Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!
Не Ви ли дразни къръка, който преследва най-добрия тим - ENGLAND?
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Не не ме дразни нищо-имаха 120 минути да отбележат гол!Много ме беше яд!Като не успяха да вкарат побеснях и вече стисках палци за Португалия!Кеф ми е,че Роналдо,а и вратаря на Протугалия показаха майсторство и психическа устойчивост!![]()
За вратаря съм съгласен!!! Направи чудеса от храброст!
Мнооооооооо ма е яд!!!!!! Отивам да акам!!!!!
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:Що па Кристиано .... тоя Рууни се помисли за бог![]()
![]()
![]()
. Казаха няколко похвални думи и той стана безсмъртен .
Кристиано си вкара дузпата , а вратаря на Португалия , както спомена Веселин заслужава един 100 метров паметник от съгражданите си
Еле па тоя Шрек колко съм му набрал????
Ама тва е, всеки път все някой...! Как пък веднъж не се изправиха като пичове да си свършат работата до края???
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Едно знам.. големи вратари.. а вратарите стават "добри" благодарение на грешките на нападателите .. така че.. (макар че аз съм ненормален фен на ливърпул) Джерард и Каръгър .. просто този път се изложиха като краставичари .. а за вратаря само мойте аподисменти..
кристияно роналдо не е виновен .. момчето играе.. дават му топка и той рита.. другите като не ритат.. могат да *апат
Най-старото неписано правило във футбола .. като не вкараш ще ти вкарат..
кристияно роналдо не е виновен .. момчето играе.. дават му топка и той рита.. другите като не ритат.. могат да *апат
Най-старото неписано правило във футбола .. като не вкараш ще ти вкарат..
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Да ама тези защитници спечелиха Шампионската лига за Ливърпул ..
и не един път са се токазвали като отлични футболисти с невероятни голове.. те са универсални играчи .. където и да ги сложиш грешка нямат .. а и дузпите не зависи дали си нападател или каквото и да било .. много вратари бият отлични дузпи .. защото знаят .. мислят като този отсреща.. аз примерно дузпа от много години насам не съм изпускал ..а и също толкова съм хващал (да кажа не съм професионален футболист но играя много и много често попринцип съм вратар 

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кристиано Роналдо..., нека се изакаме в негова чест!
audiokick написа:Не Ви ли дразни къръка, който преследва най-добрия тим - ENGLAND?
не

... а теб случайно не те ли дразни крайно спортсменски навряната бутонка на тъй префаления хулиган Руни (какъв ли акъл тряя да има човек, че секи път така да го гонат от игра!?) в слабините на португалеца?! ...
... винаги ноо съм са кефел някой кат ми кае, че такиа спрели отбори като гореспоменатите играели футбол - хахаха, че умрем

... футбол играят отбори като бразилия, португалия и аржентина ...
... и един въпрос колко англичани играят в първенства извън Англия?!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хмм, точно пък Аржентина изобщо не ми харесаха на това първенство, дори бих казал, че мача им с Мексико беше един от най-скучните на първенството, като изключим разбира се Украйна - Швейцария.
А в момента не знам дали гледаш мача, но определено играта на Франция в пъти по-ме радва от тази на прехвалените Бразилци
А в момента не знам дали гледаш мача, но определено играта на Франция в пъти по-ме радва от тази на прехвалените Бразилци

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип съм фен на Англия, но без Оуен и само един Руни напред работата беше ясна...
Преди седмица даже се хванах на бас с един колега дето много ги разбира мачовете, та аз заложих на шампион Германия или Португалия, той се изсмя и заложи на Бразилия и Аржентина, кво стана сега??? И двата фаворита са аут, а моите са още в играта
Преди седмица даже се хванах на бас с един колега дето много ги разбира мачовете, та аз заложих на шампион Германия или Португалия, той се изсмя и заложи на Бразилия и Аржентина, кво стана сега??? И двата фаворита са аут, а моите са още в играта

Върни се в “ОФФ-Топик - други”