Търся дуралова плоча, прът или Фи (материала да е Д16Т, със сертификат), като дебелината е поне 20мм и широка 60мм.
За предпочитане е стоката да е в района на град Пловдив.
Плащане веднага!!!
Търся дурал (Д16Т) - плоча, прът или Фи - Решено!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Търся дурал (Д16Т) - плоча, прът или Фи - Решено!
Последна промяна от blagoykata на Чет 05 юли 2007 15:24, променено общо 1 път.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Ползвам такъв материал за работата си и мисля, че ще мога да ти бъда полезен. Фирмата - производител е "АЛУМИНА" - Шумен. Магазина беше на бул. "Руски" до лудницата, ама май вече не е там. Склада се намира в сградата на ДАИКС СОТ на бул. "Д. Талев", за номера не съм сигурен, но май се води 95. Та като отидеш там влизаш в двора - в склада се влиза през една широка врата, която води леко към подземията на сградата. С 2 думи склада се намира в избата
Над него има една фирма, която търгува с лекарства, забравих й името (БИО - нещо си). Който и да питаш там ще ти каже къде се намира. Та, отиваш там и си харесваш какъвто материал ти е необходим. Има разнообразие
УСПЕХ!!!

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
anger написа:Ползвам такъв материал за работата си и мисля, че ще мога да ти бъда полезен. Фирмата - производител е "АЛУМИНА" - Шумен. Магазина беше на бул. "Руски" до лудницата, ама май вече не е там. Склада се намира в сградата на ДАИКС СОТ на бул. "Д. Талев", за номера не съм сигурен, но май се води 95. Та като отидеш там влизаш в двора - в склада се влиза през една широка врата, която води леко към подземията на сградата. С 2 думи склада се намира в избатаНад него има една фирма, която търгува с лекарства, забравих й името (БИО - нещо си). Който и да питаш там ще ти каже къде се намира. Та, отиваш там и си харесваш какъвто материал ти е необходим. Има разнообразие
УСПЕХ!!!
Работил съм в тази фирма

Вече намерих 2024 със сертификат!
Благодаря на отзовалите се!
темата да се трие или там квото трябва

Върни се в “ОФФ-Топик - други”