ПП: Живея на втория етаж и разтоянието до мазето е малко. И тоз дето даде най добрата идейка ще го почерпя биричка.

dobrin написа:Ако идеята ти е да предпазиш мазето си, това е едно. Ако искаш просто да набиеш някой, това е друго.
Най-добрият вариант е защитните и заключващи механизми да са няколко, да са трудно достъпни и отркиваеми.
Ако и общата врата се заключва, също е добър вариант. Най-важното е да няма възможност за бързо отключване, или да трябва да се вдига много шум.
rokera написа:... но номера е да не свири там та да не плаши келешите ами в апартамента ми ...
SANDO 1 написа:Другото което ми идва на акъла е от онези безжичните звънци по 10 лева,дето обхвата им е по 15-20 метра.В мазето слагаш бутона,а другата част у вас
SANDO 1 написа:Другото което ми идва на акъла е от онези безжичните звънци по 10 лева,дето обхвата им е по 15-20 метра.В мазето слагаш бутона,а другата част у вас
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта