Дайте някакви предложения от ваши впечатления
какъв цифров фотоапарат?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
какъв цифров фотоапарат?
Решил съм да си купувам цифров фотоапарат, но незнам какъв
-
Audi_RS*
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъй като не си дал ценови диапазон ще започна от най-ниския Canon A430,струва около 300 лв,приятелката ми си взе и от първите снимки които направихме с него съм страшно впечатлен от качеството на снимките ,иначе над 300 лв е А570 или нещо такова беше,което също е много добър избор. Нямам впечатления за други марки,но Canon е на едно от първите места в класацията...
Audi_RS* написа:Тъй като не си дал ценови диапазон ще започна от най-ниския Canon A430,струва около 300 лв,приятелката ми си взе и от първите снимки които направихме с него съм страшно впечатлен от качеството на снимките ,иначе над 300 лв е А570 или нещо такова беше,което също е много добър избор. Нямам впечатления за други марки,но Canon е на едно от първите места в класацията...
За цени до 600 - 700 лв
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-3 ами това е моята препоръка за тия пари!!! Ето и инфо от извора - http://web.canon.jp/Imaging/psa710is/index-e.html

- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ето тук можеш да видиш всички фотоапарати на пазара.При избора на апарат гледай да е с добро оптично и цифрово увеличение/колкото повече, толкова повече/.По мои наблюдения Canon доста добре се представят като качество и цена.И от Praktica имам добро впечятление.С другите марки не съм толкова добре запознат само да добавя нещо,един познат скоро си взе някакъв Samsung/не помня точния модел/ и след няколко дена го командирова до Пловдив за нов дисплей.Нямам нищо против Samsung и не съм казал,че всички имат такъв дефект. 
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: какъв цифров фотоапарат?
pokeer написа:Решил съм да си купувам цифров фотоапарат....:
В този ценови клас може да ис намериш хубав апарат!Гледай да има повече оптикал зуум, не обръщай внимание ИЗОБЩО на дигиталния зуум,даже не знам за кво му дават характеристиките.
али ще е 5 или 7 пискеа,абсолютно все тая,ако не го взимаш за професионални и по-скоро МЕга префосионални цели.
Билбордовете на М-тел нали ги знаеш?Е, те са с ПЕТ мегапиксела, та прави му сметката,за кво ти е повече
Ако печаташ обикновени снимки няма да усетиш разлика на 5-6-7-8 пиксела
trunner написа:Аз съм с Konica Minolta Dimage Z5 12 пъти оптичен зуум, 5 мегапиксела за 480лв с ДДС - супер съм доволен от машинката!
Харесаха ми каноните и тази минолта която ти имаш, но не мога да я намеря никаде. Имаш ли представа къде може да я има?
п.п. И ако ти е възможно, ако имаш снимки от нея (по възможност и нощни и дневни) да ми пратиш на thunderbg@abv.bg. Благодаря предварително
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
На горе долу същата цена
е и моят Sony DCS-W40
За този клас и на тази цена съм доволна.
ето и малко пробни снимки...

480лв с ДДС
е и моят Sony DCS-W40
За този клас и на тази цена съм доволна.
ето и малко пробни снимки...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”