Желанието ми е да поставя началото на едно добро дело ,което не може да стане без вашата помощ. Преди няколко години се организирахме и подарихме един по специален ден на дом за сираци. Започва да замирисва на коледни празници и ми се иска да повтрорим или потретим тази инициатива от преди няколко години. Моля пишете в темата дали имате желаие да бъде направена организация от подобен характер.
Ако дублирам тема се извинявам и моля тази да бъде премахната.

Още едно ДОБРО ДЕЛО
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Още едно ДОБРО ДЕЛО
Идеята ми съвсем друга. Последния път не всичко беше финанси. Някой от колегита събраха компютър, други занесоха дрехи, имаше сладкари ,които предоставиха доста лакомства. Прекараха един ден в игри, рисунки и снимки с децата. Ако има желаещи добре ,ако не здраве да е.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
dready написа:Идеята ми съвсем друга. Последния път не всичко беше финанси. Някой от колегита събраха компютър, други занесоха дрехи, имаше сладкари ,които предоставиха доста лакомства. Прекараха един ден в игри, рисунки и снимки с децата. Ако има желаещи добре ,ако не здраве да е.
По-добро дело от това да осигуриш на един човек пълноценен живот надали има!
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да разбера защо трябва да измерваш кое дело е по-добро и кое по-лошо. Момичето едва ли ще има полза да порисуваме с нея или да и занесем сладки. Ако си против просто го напиши и изтриите темата. Не възнамерявам да споря или да се моля. Решението е просто има желаещи правим го или няма желаещи не го правим. Трети вариант с други предлжения аз лично не възнамерявам да дискутирам.
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
да го направимdready написа:Желанието ми е да поставя началото на едно добро дело ,което не може да стане без вашата помощ. Преди няколко години се организирахме и подарихме един по специален ден на дом за сираци. Започва да замирисва на коледни празници и ми се иска да повтрорим или потретим тази инициатива от преди няколко години. Моля пишете в темата дали имате желаие да бъде направена организация от подобен характер.
Ако дублирам тема се извинявам и моля тази да бъде премахната.

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Аз съм на линия... 

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
за стрите другари съм ЗА нека г направим
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Според зависи къде ще се осъществи действието съм готов и аз да се включа с каквото мога

- jorostamenov
немога да разбера темата е разглеждана до сега 170 пъти а само няколко човека сме писали
няматели сърца бе хора 

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
jorostamenov написа:немога да разбера темата е разглеждана до сега 170 пъти а само няколко човека сме писалиняматели сърца бе хора
Имаме колега,имаме,ама попитай да ли имаме и възможности да помогнем.Ето ти един смислен отговор
- jorostamenov
enigma79 написа:jorostamenov написа:немога да разбера темата е разглеждана до сега 170 пъти а само няколко човека сме писалиняматели сърца бе хора
Имаме колега,имаме,ама попитай да ли имаме и възможности да помогнем.Ето ти един смислен отговор
то и аз нямам много големи но с каквото мога
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
jorostamenov написа:enigma79 написа:jorostamenov написа:немога да разбера темата е разглеждана до сега 170 пъти а само няколко човека сме писалиняматели сърца бе хора
то и аз нямам много големи но с каквото мога
Остави така нещата и който има възможност ще се свърже с теб.Просто доста се забатачиха нещата с тази измислена криза и доста хора затънахме.И аз искам да помогна,но няма с какво,единственото е само с това което имам,а това е две ръце и два крака,или казано по на кратко с труда си.Това е единственото което имам за момента

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Izvinqvam se Che Pisha na latinoca no pisha or telefona I dovechera shte go popravq.
ideqata ne se izrazqva samo v pari. Vseki moje do pomogne Dori Samo s prisustvie ,stari drehi koito stavat za nosene I ne sa potrebni I mnogo drugi neshta koito biha bili poleNi I Monel da gi darim. Ideqta na tazi tema e da se vidi Dali Ima jelaeshti da go napravim.
ideqata ne se izrazqva samo v pari. Vseki moje do pomogne Dori Samo s prisustvie ,stari drehi koito stavat za nosene I ne sa potrebni I mnogo drugi neshta koito biha bili poleNi I Monel da gi darim. Ideqta na tazi tema e da se vidi Dali Ima jelaeshti da go napravim.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
dready разбирам идеята ясно,когато ходихме на Дебнево в дома за сираци помогнах по същия начин,с присъствие,просто пак нямах нито финансова възможност,нито нещо което да подаря на дома,просто и мен ме е яд,но нищо не зависи от мен.Съгласи се че и за да дойда до местоназначението ще ми трябват средства,за гориво.Искам да помогна но няма работа,евентуално като почнеш работа ти дават едни пари равни на минималната или малко повече от тях 300лв щото било криза,с тез пари дете ли да храниш,да покриваш разходи ли,или какво да направиш с тях 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”