Аз ще почна първи и ще кажа че може би най-удабната поза е да си си на шофьорската седалка и мацето да се е качило върху тебе, или на предния капак също.

ShampionGT написа:Като чета темата за ахххх морето се сещам за бургазлиики, полякини, словакини и тем подобни, я споделете опита си, коя е най удобната поза за секс в кола, сега като се замисля ме е яд че нямам Пасат комби с махната задна седалка и спалня отзад, ама всеки според възможностите.
Аз ще почна първи и ще кажа че може би най-удабната поза е да си си на шофьорската седалка и мацето да се е качило върху тебе, или на предния капак също.![]()
![]()
gti_power написа:Няма по голямо блаженсто от това да караш ФВ-то по пловдивската магистрала със 180,200 в 3:00 през ноща и до теб на предната седалка руса пищна мацка да ти върти едни такива хубави св********
![]()
![]()
Pichaga написа:значи за голфа специално, щото му е много удобен предния капак е най-яко до някой пуст плаж, извън пътя, през нощта, на предния капак, който е топъл от двигателя на задна ...........но не задна скоростиначе вътре в колата получих леки телесни повреди от скоростния лост и от разни други ръбове /мноо ръбата кола това бре/
![]()
![]()
![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Monyo Monev и 29 госта