Отностно морето и отностно задната седалка:-))))))))

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Отностно морето и отностно задната седалка:-))))))))

Мнениеот guard » Сря 14 юли 2004 20:17

Като чета темата за ахххх морето се сещам за бургазлиики, полякини, словакини и тем подобни, я споделете опита си, коя е най удобната поза за секс в кола, сега като се замисля ме е яд че нямам Пасат комби с махната задна седалка и спалня отзад, ама всеки според възможностите.
Аз ще почна първи и ще кажа че може би най-удабната поза е да си си на шофьорската седалка и мацето да се е качило върху тебе, или на предния капак също. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Сря 14 юли 2004 21:23

Абе честно брато - не става мнго добре номера щото:

1. Мизерия - няма къде да се изкъпеш ( най-вече тя )
2. Запотяват се стъклата
3. Трябва да е тъмно
4. Някоя и друга цицина като си малтиш главата в таван
5. Винаги ще се намери някой кретен да ти тропне на прозореца...

Съвет - най-добре на хотел ;)

Айде - и успех с полякините ;)

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 14 юли 2004 21:47

Е защо, добре де ти след всеки *** ли се къпеш. :wink:
Всмисъл излизате пивате по нещо и ако няма жилище или пък не ти се ходи на хотел, или пък има много страсти който не търпят чакане, какво лошо има да ****** некоя в колата, иначе си прав за стъклата, но това им е хубавото ако не се запотяваха нали всичко щеше да се вижда и некой пичага да снимка и после да се гледам като ***** актьор. :lol: :lol: :lol:
Е като си у някоя гора или на някое тайно местенце няма кретени или не ми се е случвало да ме изненадват до сега. :lol:

Лека и приятна и на теб :wink:

Последна промяна от guard на Сря 14 юли 2004 22:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Сря 14 юли 2004 21:55

ShampionGT написа:Всмисъл излизате пивате по нещо ...

Man,
ти си само само за куките по морето!
Те както са се нагрухали - жив ше те одерът ако те хванат с алкохол ;)
И вземи си редктираи мнението с малко звздички ("*"), че може и малки дечица да се навъртат по форума ;)

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Сря 14 юли 2004 22:15

Винаги има вариант задна седалка. А инче за тайните места- никога не е сигурно че някой няма да цъфне в най-неподходящия момент

BOSS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Отностно морето и отностно задната седалка:-))))))))

Мнениеот BOSS » Сря 14 юли 2004 23:04

ShampionGT написа:Като чета темата за ахххх морето се сещам за бургазлиики, полякини, словакини и тем подобни, я споделете опита си, коя е най удобната поза за секс в кола, сега като се замисля ме е яд че нямам Пасат комби с махната задна седалка и спалня отзад, ама всеки според възможностите.
Аз ще почна първи и ще кажа че може би най-удабната поза е да си си на шофьорската седалка и мацето да се е качило върху тебе, или на предния капак също. :lol: :lol: :lol:

Буташ предната седалка (не на шофьора) максимално назад, буташ облегалката докрай назад, т.е. става нещо като легло. И жената ляга там а ти си на колене при стелката, жената може да си вирне краката ако иска на раменете ти или... абе както й е удобно.
п.с. Добре е да си почистиш стелките преди да правиш тая далавера щото иначе колената после няма да си ги чустваш от камачетата. :D
Само гледай ако **** на плажа да не се нахвърляш с пясък че ше има да ревешшшшш. :lol: 8)
Рускините са най палави, обаче момчета внимавайте да не хванете ГЪПКИ или нещо по сериозно. :cry:

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Няма по голямо блаженсто от

Мнениеот gti_power » Чет 15 юли 2004 0:25

Няма по голямо блаженсто от това да караш ФВ-то по пловдивската магистрала със 180,200 в 3:00 през ноща и до теб на предната седалка руса пищна мацка да ти върти едни такива хубави св********

8) :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Чет 15 юли 2004 8:09

Вярно Гти_Пауър... 99% вероятност да се забия някъде!!! Е ако е много руса и напращяла мацката ще се прежаля :wink: . Иначе и аз подкрепям идеята за хотелче етц... друго си е. :lol:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Няма по голямо блаженсто от

Мнениеот pinci » Чет 15 юли 2004 8:14

gti_power написа:Няма по голямо блаженсто от това да караш ФВ-то по пловдивската магистрала със 180,200 в 3:00 през ноща и до теб на предната седалка руса пищна мацка да ти върти едни такива хубави св********

8) :twisted: :twisted:

Е тва никога не съм го разбирал! Как карате така бе? Аз ще се забия в второто дурво/стълб или нещо такова, което подминавам в такъв момент

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 15 юли 2004 12:40

значи за голфа специално, щото му е много удобен предния капак е най-яко до някой пуст плаж, извън пътя, през нощта, на предния капак, който е топъл от двигателя на задна ...........но не задна скорост :lol: иначе вътре в колата получих леки телесни повреди от скоростния лост и от разни други ръбове /мноо ръбата кола това бре/ :P :P :P :P :P

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 15 юли 2004 15:49

A не ти ли хлътна предния капак от много страсти или ти ги подбираш по килограми? :shock: :lol: :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 15 юли 2004 18:15

zmej написа:A не ти ли хлътна предния капак от много страсти или ти ги подбираш по килограми? :shock: :lol: :lol:

Е, за това са ми очите я, пък и да ти кажа, си го пазя капака и предпочитам вече я хижа, я хотел, защото рискувам да има някоя дупка по средата на капака. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 15 юли 2004 18:17

Pichaga написа:значи за голфа специално, щото му е много удобен предния капак е най-яко до някой пуст плаж, извън пътя, през нощта, на предния капак, който е топъл от двигателя на задна ...........но не задна скорост :lol: иначе вътре в колата получих леки телесни повреди от скоростния лост и от разни други ръбове /мноо ръбата кола това бре/ :P :P :P :P :P

Ееее, аз ако съм на плажа предпочитам хавлийката и на брега, така в ушите ти звучат два Пляс-Пляс звука, от морето и от п****та= :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 15 юли 2004 21:25

Внимавайте да не свършите на капака,че на един приятел му замина боята :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 16 юли 2004 12:16

между другото капака не хлътна, от около 50 кг тежест върху него, но по едно време ми хвана антената и я счупи......без да иска де :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”