Какво стана с измамника с ланеца?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво стана с измамника с ланеца?
Май всичко се потули вече. Клипчета щеше да пуска...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво стана с измамника с ланеца?
Barboukov написа:Май всичко се потули вече. Клипчета щеше да пуска...
Абе пич, държавата ограбиха, ти за ланеца се косиш, гледай да не я опатиш после ако искаш на попа се оплаквай! Не гледай на другите в тенджерата, гледай твойта паница да е пълна! Нищо лично ма прекалявате понякога!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чакаме развитието. Имаше закани за това някой от двамата да е наказан. Като гледам май май човек, когото много хора познават и за момента не е доказал, че е НЕВИНЕН ще му се размине.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Barboukov написа:Май всичко се потули вече...
май,май

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
единственото което мога да кажа че не е влизал с този си акунт от 2-ри ноември
п.п. за другото то и без да се коментира...
п.п. за другото то и без да се коментира...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
малей,продал ли го е,или са му счупени пръстчетата 

ще го ядосате пак:

Stefan написа:Няма ли да се спрете бе. Нали ви казах, че няма възможност да отговори За по-малоумните ще го напиша по-ясно - няма достъп до компютър
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и мене един тъпак наскоро ме метна с 30 лева за една развалена част. И уж щеше да ми ги връща, а аз да му върна частта, то кво стана и той от 1 месец няма достъп до комп, даже до GSM сиг. няма достъп щото не вдига.
Да и.а и тъпаците смотани. Само се чудя що не ги порозовяват
Да и.а и тъпаците смотани. Само се чудя що не ги порозовяват

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:
Няма ли да се спрете бе. Нали ви казах, че няма възможност да отговори За по-малоумните ще го напиша по-ясно - няма достъп до компютър
Ljubon-е, тва го написах за такива като теб Трябват ли ти повече подробности защо няма достъп
И аз това се чудя. Бях писал преди в темата за ланеца и много хора скочиха срещу мен, че спамя. Къде са сега тези негови защитници да дадат разяснения по въпроса с измамата?
Stefan, какво става, нали си му градски? Кажи още нещо в негова защита, услужи му с достъп от твоя компютър ако трябва, за да се защити щом е прав.
Тази сага трябва да свърши по достоен начин, а не с потулване и забрава.
Няма ли да се спрете бе. Нали ви казах, че няма възможност да отговори За по-малоумните ще го напиша по-ясно - няма достъп до компютър
Ljubon-е, тва го написах за такива като теб Трябват ли ти повече подробности защо няма достъп
И аз това се чудя. Бях писал преди в темата за ланеца и много хора скочиха срещу мен, че спамя. Къде са сега тези негови защитници да дадат разяснения по въпроса с измамата?
Stefan, какво става, нали си му градски? Кажи още нещо в негова защита, услужи му с достъп от твоя компютър ако трябва, за да се защити щом е прав.
Тази сага трябва да свърши по достоен начин, а не с потулване и забрава.

той сега търси магазин с 220 грама ланец,да съвпада с неговия.
прави една снимка и казва ,че даже са го почистили и ето готово--чист е.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Като се върне в Чепеларе (тъй като не е тук) и ако не ви пише до ден два, лично ще ви осведомя всички заинтересовани по случая. Тогава го съдете
По въпроса с ланеца, доколкото аз разбрах има клипче със документирано тегло от 218гр.
По въпроса с ония 400лв. човека който реве мисля, че много добре знае за какво става въпрос, след като са приятели и му е обещал някой неща а после му е казал, че няма да му ги даде, но там е дълга история и нека по-добре Митко да ви обясни ако има въобще какво да се обяснява
Пич, а от къде си сигурен, че купувача в последния момент се е отказал да го купува и за да си избърше ръцете е направил така, че везната да покаже по-малко и да си го върне а
Ти как пък ще ми докажеш като страничен наблюдател, че е бил 163гр.
И пак ти казвам - това не е измама щом си му е върнал парите и си е получил ланеца.
Как мислиш, че може да се излъже човек, който естествено че ще го претегли. И аз да съм, и аз ще го претегла - много ясно

По въпроса с ланеца, доколкото аз разбрах има клипче със документирано тегло от 218гр.

По въпроса с ония 400лв. човека който реве мисля, че много добре знае за какво става въпрос, след като са приятели и му е обещал някой неща а после му е казал, че няма да му ги даде, но там е дълга история и нека по-добре Митко да ви обясни ако има въобще какво да се обяснява

Layer написа:той сега търси магазин с 220 грама ланец,да съвпада с неговия.
Пич, а от къде си сигурен, че купувача в последния момент се е отказал да го купува и за да си избърше ръцете е направил така, че везната да покаже по-малко и да си го върне а

И пак ти казвам - това не е измама щом си му е върнал парите и си е получил ланеца.
Как мислиш, че може да се излъже човек, който естествено че ще го претегли. И аз да съм, и аз ще го претегла - много ясно

аз не съм сигорен за нищо, но вие много го закриляте ,а отстрани изглежда съвсем друго.
по голяма глупост не беше писал.
Циганина като го хванат с крадената кокошка и я върне ,не го вкарват в затвора за кражба ,така ли.

Stefan написа:
по голяма глупост не беше писал.
Циганина като го хванат с крадената кокошка и я върне ,не го вкарват в затвора за кражба ,така ли.

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Кой са хванали с краден ланец
и какво общо има с тази поговорка
По глупаво сравнение не бях чувал
Ако толкова те интересуват подробности - намери му телефона в някоя обява или го искай от "измамения" и му се обади да ти обясни всичко с подробности, за да се успокоиш
А пък и ще си пуснеш още едно мнение в темата, за да обясниш и на останалите 

Ако толкова те интересуват подробности - намери му телефона в някоя обява или го искай от "измамения" и му се обади да ти обясни всичко с подробности, за да се успокоиш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”