MaRtiNsKi написа:Да най-добре е да спреш и да се огледаш и тогава да преминеш,защото както ти намаляваш без да спираш идва от другата страна моторист който се мисли за безсмъртен и си вика "А аз съм бързак не мое да ме спрат,а и оня тряя да ме чака,че има знак стоп" прелети със някаква космическа скорост и те нацели? К'во праивиме? Правиме мармалад.... Та най-добре колеги нека спираме на стопа,че всичко става много бързо и не си струва за едни 10 сек престой на тоя стоп![]()
Поздрави и лека вечер
Muncho написа:MaRtiNsKi написа:Да най-добре е да спреш и да се огледаш и тогава да преминеш,защото както ти намаляваш без да спираш идва от другата страна моторист който се мисли за безсмъртен и си вика "А аз съм бързак не мое да ме спрат,а и оня тряя да ме чака,че има знак стоп" прелети със някаква космическа скорост и те нацели? К'во праивиме? Правиме мармалад.... Та най-добре колеги нека спираме на стопа,че всичко става много бързо и не си струва за едни 10 сек престой на тоя стоп![]()
Поздрави и лека вечер
Само не разбрах, в хипотетичната ситуация, как точно мотористът, видиш ли, "нацелва" този дето му е отнел предимиството.
pacoboy написа:Аз не се сещам кога последно спрях нашълно на стоп, когато е нямало коли или пешеходци де.
Намалям и ако няма никой продължавам, ако има коли или пешеходци да пресичат задължително спирам ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта