Е и Гошко реши да ми спретне този номер...
В събота видях една следа от масло от него.. И съответно под двигателя - локва. Първоначално реших, че картера е спукан... Звъннах на Боби (golfer), той каза да не бързам с диагнозата преди да я погледнем отдолу.. Е да, ама нямам кука за теглене (че един съфорумец забрави да ми я върне)... Та отложихме за неделя, сутринта пак звъннах на Боби, той звънна на nasko1978, който кара 3ка, а баща му лепи картери... Дойдоха, обаче и Наско нямаше кука.. Та звъннах на Дашо, който също дойде, Наско предложи да закараме колата в неговия гараж, там има канал... Гошко си палеше, нивото на маслото в двигателя беше в нормите, та решихме на собствен ход (гаража беше близо).
В гаража стана ясно, че картера си е здрав, а маслото тече... от скоростната кутия, някаква ламаринка покрай съединителя и маховика.. А там масло не трябва да има... Боби звънна на vaskoto1, който диагностицира възможните варианти по телефона... Та стана ясно, че най-вероятно ще се сменява скоростна кутия и проблема няма да можем да го оправим там (днес съм на работа, трябва да съм си вкъщи)... Наско предложи гошко да пренощува в гаража, а Боби предложи сервиз в Княжево на негов приятел, тази сутрин натоварих гошко на репатрак и го закарахме до там, да видим какво ще кажат те...
Е да, ама нали трябва някой да ме закара до нас, та разкарах Елфката, понеже живее най-близко и е безработна... И то не веднъж, а два пъти, щото нали нямам акъл и забравих ключовете от вкъщи в Гошко... Съответно го осъзнах пред нас

Думите не ми стигат да опиша колко съм ви благодарен, колеги!

Форума е СИЛА!