Цигани режат гуми на Shell - Красна поляна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Цигани режат гуми на Shell - Красна поляна
Колеги здравейте. Днеска сутринта спирам да заредя гориво на Шел Красна поляна - долния Шел срещу Лукойл. На колонката до мен имаше четирима цигани в сив Голф 3, двувратка с лети джанти. Зазяпаха ме като спрях, но какво от това... Заредих и тръгнах навътре да плащам, когато единия циганин каза на другия да напомпа задната гума на тяхната кола. Вече бях вътре на касата, когато момичето на касата ми извика: "Господине, май ви срязаха гумата". Обърнах се и голфа с мангалите тъкмо излизаше вече от бензиностанцията. Отидох при мойта кола и видях, че предна дясна има цепка около 2-3 сантиметра... Върнах се и питах дали могат да ми пуснат запис да им видя номера на колата, но ми отказаха, трябвало да дойде полиция и да има заповед. Звъннах на един приятел и той дойде и се довлачих до един гумаджия отсреща – на около 300 метра. Направиха ми гумата и така. Мисълта ми е да внимавате ако сипвате на тази бензиностанция, щото тези просто са искали да ме тупнат и да взема квото има вътре в колата като ми спадне гумата и почна да сменям. Явно са ме чакали в района някъде да тръгна и като спра да ме дебнат да им е*а майката гнусна. Не оставяйте нищо ценно докато влизате да плащате, ако сте сам в колата!
- gele2007
- Автомобил: pasat
- Двигател: afn 1998
Re: Цигани режат гуми на Shell - Красна поляна
това е прекалено е...ти гадните цигани само за бой са били

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като се сетя пак ми скача адреналина. Дори (без да обвинявам никой) си мисля да не са на партия с гумаджията примерно, който е най-близкия до Шела - взе ми 25 лева, по 10 гуми на ден - 250 лева.... И от къщата, към която беше сервиза си излизаха цигани навън.
100% играят с гумаджията.
п.п.направи им засада с друга кола,най добре с тумно фолио и да седиш от зад,другия слиза и плаща...или се завърти в района,ако играят с гумаджията пак ще бъдат там
п.п.направи им засада с друга кола,най добре с тумно фолио и да седиш от зад,другия слиза и плаща...или се завърти в района,ако играят с гумаджията пак ще бъдат там
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
VWGT написа:и все пак беше редно да викнеш ченгетата
Че е било редно да ги извика, редно е. Но е редно и държавата да изрине тези незаконни цигански гета около зоната и Красна поляна. Че ми е писнало от техните издевателства в района.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:и все пак беше редно да викнеш ченгетата
Какво ще направят полицаите - ще им бият по два шамара и айде. Да ги съдя за цепната гума ли?! Плюс това за първи път ми правят такъв гнусен номер и ми беше странно, освен изнервено. Просто вече ще съм нащрек на всяка бензиностанция и рано или късно ще пръсна някой.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
vw_derby написа:100% играят с гумаджията.
Значи колата им веднага ще я позная ако я видя в района, няма как да объркам този Голф. И с малко късмет и 3-4 верни приятели ще ги пукнем просто.
Green_Madness написа:vw_derby написа:100% играят с гумаджията.
Значи колата им веднага ще я позная ако я видя в района, няма как да объркам този Голф. И с малко късмет и 3-4 верни приятели ще ги пукнем просто.
за съжаление в днешни времена това е оправията

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
А защо не се сети да напишеш веднага тук във форума, онези щяха да те изчакат поне час, после щеше да тръгнеш, уж не знаеш че ти е спукана гумата, а колегите щяха да направят акция...
Сигурен съм, че щеше да има желаещи
Сигурен съм, че щеше да има желаещи

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Колега,харесваш ли театър?
Съберете се няколко верни другари и им изнесете една постановка,така че да не ви видят рег.номер и лицата.
Съберете се няколко верни другари и им изнесете една постановка,така че да не ви видят рег.номер и лицата.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не, не играят с гумаджията!
Точно са искали, колегата да тръгне и след около 100-на метра да спре, да мине отдясно, за да сменя гумата докато те да бъркат през шофоьорско място и я да търсят чантичка с документи/пари, я друго. И каквото им падне, взимат.
По същата схема изгоря на жена ми братовчед й, човека!
Вторачили са се в чантичката му с документи и в крайна сметка са се сдобили с нея, докато той си е сменял предната дясна гума. Въобще и не се е усетил.
Носеше ли чантичка с документи през рамо?
Малкия дявол е бил, колега! Пий една студена вода и почерпи касиерката на бензиностанцията, че те е предупредила жената!
Точно са искали, колегата да тръгне и след около 100-на метра да спре, да мине отдясно, за да сменя гумата докато те да бъркат през шофоьорско място и я да търсят чантичка с документи/пари, я друго. И каквото им падне, взимат.
По същата схема изгоря на жена ми братовчед й, човека!
Вторачили са се в чантичката му с документи и в крайна сметка са се сдобили с нея, докато той си е сменял предната дясна гума. Въобще и не се е усетил.
Носеше ли чантичка с документи през рамо?
Малкия дявол е бил, колега! Пий една студена вода и почерпи касиерката на бензиностанцията, че те е предупредила жената!
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
nosex написа:Малкия дявол е бил, колега! Пий една студена вода и почерпи касиерката на бензиностанцията, че те е предупредила жената!

Е какво го е предупредила, като са му я срязали

Green_Madness написа:VWGT написа:и все пак беше редно да викнеш ченгетата
Какво ще направят полицаите - ще им бият по два шамара и айде. Да ги съдя за цепната гума ли?! Плюс това за първи път ми правят такъв гнусен номер и ми беше странно, освен изнервено. Просто вече ще съм нащрек на всяка бензиностанция и рано или късно ще пръсна някой.
най-малкото докато ги разпознаваш на видеото щеше да им видиш и номера
Върни се в “ОФФ-Топик - други”