:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

vwpochitatelq -този човек ми хакна IP-то изкара ме измамник

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
dendi2
Автомобил:
Двигател:

vwpochitatelq -този човек ми хакна IP-то изкара ме измамник

Мнениеот dendi2 » Сря 24 ное 2010 16:44

Аз съм въпросният човек с 2 ника dendi2 и tunningmania-първо ще кажа в моя защита за писаниците на vwpochitatelq че не аз а той е измамника!
Имаше една пусната тема за ИЗМАМНИК този наш съфорумец( vwpochitatelq)с едно единствено мнение и регистрация в същия ден,чрез моето IP (което не ми стана ясно как става) беше написал че съм измамника на форума.
За двата ника които имам тук съм обяснил на модератор,на лс че се извинявам за двата ника,не съм знаел че е некоректно да имаш две регистрации,
едната е ползвана от мен много малко tunningmania след което от моя компютър е ползвана само от приятел,давани са моите тел.номера тъй като колите които дава на части са при мен.
Другата регистрация dendi2 е ползвана лично само от мен,реших да си пусна и темата за сервиз,защото с това се занимавам близо 6 години и когато някой дойде да вземе някоя част,аз от моя страна предлагам монтажа съответно,защото по този начин се изпробват частите на място.Не някой да купи нещо без да е пробвано и след това да ме оплюе.

Това е което аз мога да кажа,не мисля че това което направи въпросният (vwpochitatelq)е коректно спрямо мен и други около мен,но това обяснява що за човек е.
И пак ще кажа не мисля че аз съм измамника в случая.Или съм му бил конкурент малко или много или е някой който обича да прави мръсно на хората за щяло и нещяло.
Това са моите предположения и доводи.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: vwpochitatelq -този човек ми хакна IP-то изкара ме измамник

Мнениеот hooligans » Сря 24 ное 2010 16:53

че ти си оцветен в синио (нерегламентирани търговци) а не в розово
Я дай линк към другата тема :lol:

dendi2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dendi2 » Сря 24 ное 2010 16:56

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 24 ное 2010 16:56

ми това си е направо за "Господари на ефира"... mhihi

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 24 ное 2010 17:20

а ся де :shock

dendi2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dendi2 » Сря 24 ное 2010 18:06

Има доста хора , които са идвали при мен за части или за сервиз , който могат да потвърдят , че всичко е било коректно.
Нека тези които са били недоволни от мен да изкажат мнението си тук.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 24 ное 2010 18:24

съмнява ме ,че и този ник ще ти стане розав.
какъв филм се вкара,хакнал ти IP и после лъжел хората :screwy
и в други форуми се преставя за теб,по същия начин както ти сега в тая тема. :screwy
че даже и твоя номер дава mhihi mhihi

dendi2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dendi2 » Сря 24 ное 2010 18:34

Колега явно не си прочел всичко :) профилът tunningmania и dendi2 са мои и двата, по горе съм написал , че единия се ползва от мен а другия е на приятел , но телефонния номер е мой защото колите са при мен и така става по - лесно когато някой иска нещо . А възпросният vwpochitatelq незнам кой е и незнам как е успял да ми хакне IP .
Според теб Layer ще си пусна ли реклама и след което със същото IP но с друг никнейм регистриран същия ден в който е пусната темата ще я оплюя. Ако греша поправи ме !!!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 24 ное 2010 18:36

ами честно да ти кажа всичко е възможно ,накротици всякакви. mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 24 ное 2010 18:48

бате мисля, че може не само да ти хакнал ип-то, а и личността. Т.е според мен страдаш от раздвоение на личността.

апел към админите : не може ли да се сложи някъв психо тест преди регистрация ? :roll:

dendi2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dendi2 » Сря 24 ное 2010 19:02

Ludia чети бе пич недей да спамиш,е така щото нема кво да правиш.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/11/0 ... ite.103090

Цитат:
Що е то "професионалист в оплюването"? Tова е най-новата професия - дори и в България. Въпросният "критик" броди по цял ден из интернет, за да излива омразните си коментари срещу противниците на онези, които му плащат. Така започва материалът на радио Дойче веле, озаглавен „Оплюване по поръчка“.

Професионалният критик в интернет броди из онлайн-изданията на вестниците, из блогове и форуми от всякакъв вид. Работата му е удобна: професионалистът в оплюването може да работи и от вкъщи по пижама.

Влад Урсулеан от Букурещ например бомбардираше интернет-пространството с обидни коментари по адрес на двамата най-силни кандидати за президентския пост в Румъния по време на предизборната кампания през 2009 година.

Поръчител беше партията на третия кандидат. Онова, което тогава никой не знаеше, е, че младият мъж е журналист и всъщност прави това заради журналистическо разследване.

"Всеки ден получавах по e-mail списък с 30-40 линка към статии в различни онлайн-издания и към цял куп блогове и форуми. Към тях се прибавяше и списък с "посланията", които трябваше да публикувам като коментари под статиите. Например, че Траян Бъсеску е виновен за лошата ситуация в страната или че съперникът му на изборите Мирча Джоана е престъпник. Тоест, ставаше дума за директни нападки срещу кандидатите" - споделя журналистът пред радио Дойче веле.

Журналистът намира поръчителите си чрез Фейсбуук. С помощта на фиктивни акаунти той става член на групата на либералите и бързо е вербуван за сътрудник.

В България критиката в интернет също може да донесе пари, обяснява социалният антрополог Харалан Александров пред Дойче веле.

Действително има усещане, че определени постинги са ясно мотивирани от партийна принадлежност. Така че самото обвинение в това, че си платен форумец, е част от това агресивно говорене, което обезценява и атакува гледната точка на другия. В този смисъл българските форуми са едно много нецивилизовано място, отбелязва Александров.

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Сря 24 ное 2010 19:05

:039: :039:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 24 ное 2010 19:51

вие пък в едни филми се вкарвате- професионална конспирация ,разтроение на личността... :respect :063: На мястото на Dendi2 бих се замислил наистина кой има достъп до компютъра ми и ми има зъб за нещо...или вкус към дебелашките шеги mhihi

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 24 ное 2010 19:57

Колега, да не би жена ти да се дразни, че висиш толкова в гаража или форума и да ти е седнала на компа "да си провери пощата"
:lol: mhihi

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 24 ное 2010 19:59

:039: делинчен spam

Върни се в “ОФФ-Топик - други”