Има ли във форума жена с име Елена Панева
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Ivcho написа:santo_trafficante написа:а Ивчоо питаш ли ме мене кав зор е![]()
![]()
![]()
Не знам човек как се оправяш сигурно няколко апартамента си и купил само за обувките.![]()
абе проблема сигурно не е в мястото, а като се почне:
с тези ли да изляза?... не по-добре с тези. не не не!... абе ти какмо ще кажеш? ...оффф няма какво да обуе човек
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
http://dobrutro.com/
ТАЗИ "НОВИНА" Е ПРОСТО ШЕГА:)
Въпреки, че изглежда съвсем като истински, новинарският портал www.dobrutru.com не съществува. Страницата, която си видял, е съставена от човека, който ти изпрати е-мейла с линка към нея и е видяна само от хората, които той е избрал.
Пошегувай се и ти със свои познати и приятели, като попълниш своето или техните имена в избрана от теб "новина" (можеш да избираш от 9 различни текста) и попълниш е-мейлите на избраните получатели. Сайтът ще им изпрати автоматичен е-мейл – покана от твое име да видят линка със съставения от теб демо-портал dobrutru.com и новината-шега в него. Пиши на кирилица:)
ПОШЕГУВАЙ СЕ С ПРИЯТЕЛИ
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Roberta написа:santo_trafficante написа:уффф я да взема да се преубуя пак...ааа колко мин казваш имаме??...е сегинка де почти съм готова......след 20мин?? ее как е сега а....??![]()
![]()
Да, ама преди това има "мило, айде да ми изгладиш тия дънки, а може и блузката междувременно" ........... е как да не закъснееш .....
представям си как Рори седи на дивана с пистолет в ръка, гледа балет, пуши цигара пие джин с тоник и крещи "мило, простря ли прането? хайде сега моля те да сготвиш и след като ми изпереш сутиените да измиеш двете коли и после ще ме заведеш на романтична вечеря, а като се приберем ще пуснех прахосмукачка и ще измиеш прозорците."
санто, ако ти трябва политическо убежище идвай при нас - със скуба организираме клуб на младия алкохолик
Върни се в “ОФФ-Топик - други”