Колеги, много се чудя какво да купя на половинката... бюджета е м/у 100 и 200лв.
Дайте идеи, или по-скоро споделете какво Вие ще купите.
Аз се бях насочил към някакво марково секси бельо, ама като че ли се отказвам с презумцията това да остане за Св. Валентин... Парфюм не мисля, че е удачен вариант в моя случай.
Коледен подарък за половинката...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Коледен подарък за половинката...
Сребърен пръстен с топаз например, аз взимах такъв преди година, малко под 200лв беше
От ел градо
Някаква цялостна спа терапия с екстри
По-нестандартно - подарък фотосесия (аз ще ти я направя без пари, само наемът на студиото ще си платиш)
Разбира се винаги можеш да минеш с чехли + вибратор - ако не и харесват чехлите...
От ел градо
Някаква цялостна спа терапия с екстри
По-нестандартно - подарък фотосесия (аз ще ти я направя без пари, само наемът на студиото ще си платиш)
Разбира се винаги можеш да минеш с чехли + вибратор - ако не и харесват чехлите...

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ми опитай да си спомниш от какво е имала нужда в близките месеци, за какво се е сещала, че ще й е от полза или нещо, което я е впечатлило и харесало. Така ще й избереш подаръка!
Аз лично май ще купя парфюм или друга козметика, няма жена, на която да не и хареса подобен подарък! И с бельото и бижутата е така
Аз лично май ще купя парфюм или друга козметика, няма жена, на която да не и хареса подобен подарък! И с бельото и бижутата е така

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, съквартиранта ми едно време ми каза една приказка за закупуването на женското бельо : Не купувай нещо, което след време някой друг ще го сваля...
(в кръга на майтапа, да не се разсърдиш ей!)
Та аз май ще купувам една огромна възглавница от някаква пяна с памет (50 кинта) и си е харесала една преса за коса (70 кинта), за една риза ми разправя от няколко дена...Та вслушай се за какво ти говори и може да получиш жокер! Но определено ти препоръчвам нещо, което ще може да ползва и ще може да обсъжда с другите кокошки...

Та аз май ще купувам една огромна възглавница от някаква пяна с памет (50 кинта) и си е харесала една преса за коса (70 кинта), за една риза ми разправя от няколко дена...Та вслушай се за какво ти говори и може да получиш жокер! Но определено ти препоръчвам нещо, което ще може да ползва и ще може да обсъжда с другите кокошки...

Аз подаръците,от които имаше нужда женами(+парфюм) и купих на рождения ден.Той беше съвсем скоро.Аз също съм се насочил към бельо,но се чудя каква марка.Ти за какво си мислил?
Имай в предвид,че в Русе няма кой знае какъв избор.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
los_tigros написа:Аз подаръците,от които имаше нужда женами(+парфюм) и купих на рождения ден.Той беше съвсем скоро.Аз също съм се насочил към бельо,но се чудя каква марка.Ти за какво си мислил?

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ами, сребро й подарявах скоро, за рожденния ден. За спа процедури и аз се сетих, ама ми се иска нещо по-запомнящо се... т.е нещо което да носи/ползва от време на вереме 
за вибратор.... ми не се бях сетил точно за това, защото знам че няма нужда
ама виж, нещо друго от sex shop може - отворен съм за предложения
възглавница и аз съм наумил да й купувам, че все се оплаква че я боли врата, ама за коледа едва ли е подходящо.
фотосесията звучи много добре, ама хич не съм запознат с процедурата ( гримове, дрехи и т.н.), а и тя е малко срамежлива, та...
до los_tigros :
имаме сходен проблем
за бельо се бях насочил към Triumph, a една позната горещо ми препоръча Etam, но не знам цени, а и не съм ходил все още да видя какво птрдлагат. Всъщност в категория "бельо", включвам и нощница...

за вибратор.... ми не се бях сетил точно за това, защото знам че няма нужда

възглавница и аз съм наумил да й купувам, че все се оплаква че я боли врата, ама за коледа едва ли е подходящо.
фотосесията звучи много добре, ама хич не съм запознат с процедурата ( гримове, дрехи и т.н.), а и тя е малко срамежлива, та...
до los_tigros :
имаме сходен проблем

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:los_tigros написа:Аз подаръците,от които имаше нужда женами(+парфюм) и купих на рождения ден.Той беше съвсем скоро.Аз също съм се насочил към бельо,но се чудя каква марка.Ти за какво си мислил?
Ице, да те взема по румънско на 21-ви или 22-ри да и избереш. Бельо да искаш... Ако харесаш нещо от тук кажи да вземам.
по нета аз не се наемам да купувам дамско бельо..

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То не е покупка по нета. Просто да хареса нещо като марка и модел, а аз като отида ще го взема.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
това което сега ми изникна е, че има нужда от десен стоп за Ауди А3 и казанче за чистачки
да взема да й ги купя 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:То не е покупка по нета. Просто да хареса нещо като марка и модел, а аз като отида ще го взема.
е то е същото кой ще го донесе ти или куриер.... имам предвид, че аз конкретно сутиен не мога да купя без да го видя... то са номера, чашки, форми и .т.н.... което ме навежда на мисълта, че ще е добре някоя колежка да се включи в темата
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:това което сега ми изникна е, че има нужда от десен стоп за Ауди А3 и казанче за чистачкида взема да й ги купя

виж неква изтънчени обувки ако носи такива неща. Ама и да не носи - в краен случай ще ги носи в леглото

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Ludia написа:това което сега ми изникна е, че има нужда от десен стоп за Ауди А3 и казанче за чистачкида взема да й ги купя
![]()
виж неква изтънчени обувки ако носи такива неща. Ама и да не носи - в краен случай ще ги носи в леглото
е, в леглото.....

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
как ви се струва това :

ПП незнам дали е за +18

ПП незнам дали е за +18
Къде го гледаш това?Дай да гледам и аз.
Марто в тоя сайт хич не мога да се оправя.
Марто в тоя сайт хич не мога да се оправя.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”