Искам да предупредя всички колеги, които четат в този форум.
Внимавайте като плащате на каси, особено по малки капанчета и завденийца. Нещо за започнали да избиват допълнително на чужд гръб предколедно.
Днеска ми се случи следната случка (вероятно и на други колеги):
Отивам аз около обяд на една дюнерджийница в Кичука в Пловдив и си поръчвам вегетариански дюнер. До тук добре, и преди съм си купувал дюнер оттам. Сметката ми беше дюнер+кола 0,5ПВЦ= 4,60. Давам банкнота от 10лв. (жълта на цвят), и давам и още 10+50 ст, да се разплатим по-лесно. А продавачката на касата ми пуска 1лв. монета в чинийката. И стои и чака.
Аз: - дадох 10 лв.,
Тя: - не дадохте 5 лв.
Аз: - мисля че дадох 10лв.
Тя: - не дадохте 5лв. ( държи 5лв.(червени на свят) в ръка)
Аз: - Добре...
Добре помня че дадох жълта на цвят банкнота, а нямах червени бакноти в портфейла си. Затраях си защото познавам собственика (оная може и да не знае, че го познавам). И като го мерна ще го предупредя. Пък и не съм по скандалите, за 5 лв циркове не ми се правеха, а и имах и други бойни задачи. А може пък след няколко дни да мина пак й пусна 20лв.+стотинките и клъвне ли ще искам да докара шефа си. Или да приключим касата и да преброим парите. Пък и да не клъвне халал да са й. Няма да фалирам за 5лв. То рано или късно всичко се връща. Ако не на нея, то на нейните наследници.
Та преди да ме налазите, искам да предупредя всички, внимавайте колко давате и колко ви връщат. Някои се опитват да избиват на чужд гръб предколедни постъпления...
Предколедно ужилване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Предколедно ужилване
И за 1лв ако трябва,за гушата ще я изхвърля от бутката

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Абе ти не бъди толкова боен,че не се знае кой колко му е акъла,представи си,че приятелката ти или жена ти работят там и неволно сбъркат и някой тръгне да ги бие,ако това е моята приятелка или жена,ми ще го убия на място ти казвам-та ако ще да го лежа после...По темата-всеки може да сбърка и е най-хубаво да се направи засечка на касата(стига да може)!
Последна промяна от lion_heart002 на Сря 15 дек 2010 17:09, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Ако преди това не са ти се случвали подобни случки там, е възможно жената да се е объркала.
Ако беше забелязал къде слага 10-те лева, по-лесно щеше да я убедиш че греши

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Така е трябва да се внимава.
Но все пак си мисля,че тя просто се е объркала и не е искала изобщо да стане така
Но все пак си мисля,че тя просто се е объркала и не е искала изобщо да стане така

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тук става въпрос за чиста измама. Щом продавачката държи в ръката си банкнота от 5 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Абе ти не бъди толкова боен,че не се знае кой колко му е акъла,представи си,че приятелката ти или жена ти работят там и неволно сбъркат и някой тръгне да ги бие,ако това е моята приятелка или жена,ми ще го убия на място ти казвам-та ако ще да го лежа после...По темата-всеки може да сбърка и е най-хубао да се направи засечка на касата(стига да може)!
Казвам ако го правят нарочно .. иначе всеки може да сбърка в това няма лошо,човешко е

-
Абе толкова големи заплеси ги има,че не ми се коментира-иначе всичко е възможно,някакси ми се струва нереално обаче,някой за 5 лева да се прави на клоун...Това е начина-засечка на касата!А пък още по-хубаво е да знаете какви пари имате у себе си,за да сте сигурни като преброите дали сте прави...Не,че и аз ги спазвам тия неща де.. 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Дашо написа:Ако преди това не са ти се случвали подобни случки там, е възможно жената да се е объркала.![]()
Лесно ще я пробвам. Ако клъвне обаче ще трябва да има дърво. Аз червени банкнти нямах, колкото и да съм отнесен от вихъра, това поне добре помня. А колко му е да ги пъхне някъде под касата, и после да си ги сложи когато приключва. Тъпи мангалски номера. Преди не съм имал подобни проблеми там. И не, че не ми се е случвало и преди да се опитват да ме правят на будала, за по няколко стотинки, или левче. Пак казвам, не съм умрял. Халал да й са. Избива на чужд гръб, но така или иначе ще си плаща данъка за гяволъка. Ще пробвам да намера собственика и да й спретнем номер.
KingoftheROAD написа: Ще пробвам да намера собственика и да й спретнем номер.
запиши номера на банкнотата, която ще даваш !
и изчакй да мине повече време - ако не е много проста и не те помни че те е врътнала
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Стар номер
Миналата зима в Costa Coffee по идентичен начин ми свиха 20лв. Скандали, на другия ден срещи с мениджъртие в централата и т.н. Внимавайте там защото лъжат доста изкусно, а нямат камери.
Миналата зима в Costa Coffee по идентичен начин ми свиха 20лв. Скандали, на другия ден срещи с мениджъртие в централата и т.н. Внимавайте там защото лъжат доста изкусно, а нямат камери.
-
Абсолютно прави сте и двамата,записваш номера и пробваш...Ако не клъвне обаче,ще трябва да приемеш,че се е объркала...Понякога съвсем не мислим за това което вършим...Днес ръчкам нещо в багажника и ми паднаха ключовете на земята,ама си викам след малко ще ги дигна,затварям после багажника и гледам няма ключове-оглеждам по-добре наоколо земята-няма ключове...Бъркам в джоба-а те там,та съм забравил кога съм ги дигнал и прибрал в джоб...

Тия номерца не са от вчера. И мен ме пробваха в едно кръчме да ми върнат 5 кинта от 50-ка , при сметка 15 щот бех дръпнал. Е не стана че не бех чак толкоз в джаза а душата на следващата вечер вече не работеше там.
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Аз винаги знам колко пари имам...дори и някакви стотинки да са ,знам ги колко са....Но все пак никога не е в късно да те изпържат...
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Чак пък цяла тема
Дюнерът поне добър ли беше?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”