Търся женска котка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Търся женска котка

Мнениеот Presian » Пет 17 дек 2010 8:13

Привет, колеги! Котарака ми е разгонен и налита на всичко що е женско у нас (демек на жената :screwy ). Не искам да го скопявам, понеже не ми изглежда много хуманно.Породата му е....няква странна, тоест майка му е улична превъзходна, а бащата персиец.Ако някой колега от Пловдив и околностите разполага с женски екземпляр(разгонен съответно) и не държи на особено породисто поколение, да се обажда да се разберем нещо, че котаракът ми бая го е закъсал mhihi

По-здрави! heavy metal zork

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся женска котка

Мнениеот Petrolhead » Пет 17 дек 2010 9:08

не му угаждай на акъла, а го кастрирай. при котараците това увеличава живота им с няколко години. могада ти кажа къде в Пловдив правят безплатни кастрации.

да не говорим, че не е ясно какво ще правите с поколението и шанса то да свърши на улицата е голям.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 17 дек 2010 9:11

Ние нашия убавец вече няколко години го поддържаме на ваксини mhihi

Потребителски аватар
Presian

Мнениеот Presian » Пет 17 дек 2010 9:33

ISRalien написа:Ние нашия убавец вече няколко години го поддържаме на ваксини mhihi

Една позната тъпчеше котката си с "противозачатъчни" в продължение на 1 година и накрая котката се поду и гушна букета :bishop death може и да не е от това ама все пак... не ми се рискува

Относно кастрирането и удължаването на живота на котарака... не знам... ако е вярно трябва да се посъветвам с ветеринар предполагам...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 17 дек 2010 9:34

Presian написа:
ISRalien написа:Ние нашия убавец вече няколко години го поддържаме на ваксини mhihi

Една позната тъпчеше котката си с "противозачатъчни" в продължение на 1 година и накрая котката се поду и гушна букета :bishop death може и да не е от това ама все пак... не ми се рискува

Относно кастрирането и удължаването на живота на котарака... не знам... ако е вярно трябва да се посъветвам с ветеринар предполагам...

Има разлика между хапчета и ваксини :!:
И да, най-добре с ветеринаря. Моя постоянно ме убеждаваше "Айде бе, дай ше ги клъцнеме, нищо нема да усети, даже ше му сложа 2 стъклени да не се депресира, че ги няма" mhihi голям образ е

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 17 дек 2010 9:49

Presian написа:

От "противозачатъчните" е. И майка ми така видя сметката на едни котарак. Дългата и неконтролируема употреба на хормони води до увреждане на черния дроб, цироза, асцит /натрупване на течност в корема - подуване/ и смърт. По хуманно е кастрация, ако се гледа само вкъщи.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пет 17 дек 2010 10:54

Като горд собственик на 2 котарака мога смело да заявя, че без кастрация не минава. И аз бях на мнение, че не е хубаво да му се режат макарите (мъжка солидарност) ама като се размириса направо бях откачил. Бях получил фобия, че мирише навсякъде, макар че освен на балкона и в кухнята другаде не го пускахме (др.котарак е кастриран преди 10години). Даже като дойдеше някой познат го карах да души и да ми каже дали мирише, че вкъщи човек е свикнал с миризми и не му правят впечатление, но на чуждо място е различно.

Потребителски аватар
Presian

Мнениеот Presian » Пет 17 дек 2010 11:06

neon написа:не е хубаво да му се режат макарите (мъжка солидарност)

И според мен е така ама явно натам клонят нещата.Въпросът е че е още сравнително малък (според мен) няма и половин година а вече налита на хора и предмети и постоянно и безпричинно мяуче все едно някой го дърпа за таша..те. Преди не съм имал котка, а към този котарак страшно много се привързах.Щом като колегата неон от доста време има котки ще му се доверя.Нека колегата, който знаеше къде в Майна Таун кастрират котки да ми драсне 1 ЛС.
Мерси предварително.

темата е за ключ :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”