That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.
Това съобщение ми излиза когато се опитам да извърша плащане и въведа номера на картата, явно по някакъв начин някой близък е направил свой акаунт използвайки моята карта без да си спомня вече за това обаче. Как мога да оправя този проблем без да се налага да сменям визата. Моля за съвет ?!?
PayPal проблем, помогнете.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: PayPal проблем, помогнете.
няма оправия;друга карта ти трябва
тази ве4е е в регистрите и не може да се ползва
тази ве4е е в регистрите и не може да се ползва
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
tisho_tch написа::banghead:![]()
И ходи сия смени,някой да не си напазарува с твоите пари!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Това,което са те посъветвали е така
Което не пречи обаче да се свържеш с ПЕЙ ПАЛ и те ще ти поискат хардуеърно копие на тази карта,както и документ за самоличност и ще блокират стария акаунт,за да можеш да си регнеш ти тази карта в новия

П.П.може да ти поискат и прууф оф адрес-некоя сметка на твое име

Което не пречи обаче да се свържеш с ПЕЙ ПАЛ и те ще ти поискат хардуеърно копие на тази карта,както и документ за самоличност и ще блокират стария акаунт,за да можеш да си регнеш ти тази карта в новия

П.П.може да ти поискат и прууф оф адрес-некоя сметка на твое име

- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:да не си се регнал ти и да си забравил паролата.
Влизам си в акаунта без проблем, има някаква вероятност да съм си правил друг акаунт преди и да съм плащал и от там...не се сещам. Засега нещата отиват към нова карта.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Айде и аз да се наредя с проблема

Картата я ползвах със сегашния акаунт, изтрих я и сега като тръгна пак да я регвам ми дава същия проблем.
И при мен ли трябва нова карта

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За по-лесно опитайте да се свържете със съпорта. Помагат много. Вместо да се чудите и маете - драснете им мейл, ще ви отговорят. При мен след 3-4 мейла проблемът беше решен. Трябва ви само що-годе да сте добре с английския.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ами аз питам тук, защото незнам английски на ниво да се разправям със съпорта им.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Да използвам темата и аз
Направих опит за плащане /даже 2 /без да имам достатъчно пари по сметката.Т.е имах но ги бях вкарал преди 20 мин и явно още не се виждаха.Сега в хисторито ми висят като pending и двете плащания и отгоре вече успешнотоплащане и то е pending.Какво ще стане с неуспешните плащания....да не би като бутна пари и ония и тях да си дръпнат....
Направих опит за плащане /даже 2 /без да имам достатъчно пари по сметката.Т.е имах но ги бях вкарал преди 20 мин и явно още не се виждаха.Сега в хисторито ми висят като pending и двете плащания и отгоре вече успешнотоплащане и то е pending.Какво ще стане с неуспешните плащания....да не би като бутна пари и ония и тях да си дръпнат....
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
tisho_tch написа:That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.
Това съобщение ми излиза когато се опитам да извърша плащане и въведа номера на картата, явно по някакъв начин някой близък е направил свой акаунт използвайки моята карта без да си спомня вече за това обаче. Как мога да оправя този проблем без да се налага да сменям визата. Моля за съвет ?!?
Случайно картата да е от ОББ? Едно време имах подобни проблеми с тяхна карта-платих 2-3 пъти и ненадейно картата беше блокирана от PayPal.Смених банката и години наред нямам проблеми.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Да използвам темата и аз
Дай му кенсъл на едното за всеки случай
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
как ...няма такава опция.Реално и двете са за кенсъл.Къде да видя...Само едното е правилно-третото 
На Order status/Actions няма нищо.

На Order status/Actions няма нищо.
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
Здравейте колеги,
не смятам за нужно да пускам това тема понеже и аз имам проблем, по скоро питане за Пей Пал.
Преди няколко дена продадох телефон, който , купувачът трябва да плати на моята Пей Пал сметка.
До тук добре , телефона е пратен , копие на бележката от пощата е пратена на Пей Пал по тяхно искане
и като доказатлество че стоката е пратена, и следователно получена след няколко дена (по тракинг номер, пише че е доставена, а получаването е срещу подпис).
Пратиха мейл, в който казваха че на еди коя то дата, парите ще постъпят на сметката. На тази дата , вместо пари, получавам мейл в който се казва че превода на парите е отложен за след още няколко дена.
Чакам пак и днес получавам мейл, че понеже сметката на купувача е в евро , а мойта в швейцарски франкове ,те не можели да пратят евро на сметка която е във франкове, и за да си взема парите , трябва да си отентифицирам сметката на техния международен сървър, но за да стане това , трябва да си купя 2 ваучера от 300 франка, да ги въвведа и след това, тези 300 франка И сумата от продажбата на телефона ще бъдат пратени на мойта сметка.
Уж гледах, адреса от който са ми пратили, от него бяха пращали предишния мейл.
Обърнали са се към мен по име и фамилия.
Това което ме напряга е че има доста цветни думи в мейла с червен шрифт , или пожълтени,
точно както, ако търсиме нещо тук във форума, и думата която търсиме е на жълт фон в намерените теми. И също така на едно място в текста, пише "три" с дума, а до него има цифра "2" в скобки. Сиреч да си купя "три (2)" ваучера PAYSAFE.
Някой имал ли е подобен казус и ако да, как се е справил ?
Предварително Благодаря.
Можех да копирам мейла тук , но той е на френски ...
не смятам за нужно да пускам това тема понеже и аз имам проблем, по скоро питане за Пей Пал.
Преди няколко дена продадох телефон, който , купувачът трябва да плати на моята Пей Пал сметка.
До тук добре , телефона е пратен , копие на бележката от пощата е пратена на Пей Пал по тяхно искане
и като доказатлество че стоката е пратена, и следователно получена след няколко дена (по тракинг номер, пише че е доставена, а получаването е срещу подпис).
Пратиха мейл, в който казваха че на еди коя то дата, парите ще постъпят на сметката. На тази дата , вместо пари, получавам мейл в който се казва че превода на парите е отложен за след още няколко дена.
Чакам пак и днес получавам мейл, че понеже сметката на купувача е в евро , а мойта в швейцарски франкове ,те не можели да пратят евро на сметка която е във франкове, и за да си взема парите , трябва да си отентифицирам сметката на техния международен сървър, но за да стане това , трябва да си купя 2 ваучера от 300 франка, да ги въвведа и след това, тези 300 франка И сумата от продажбата на телефона ще бъдат пратени на мойта сметка.
Уж гледах, адреса от който са ми пратили, от него бяха пращали предишния мейл.
Обърнали са се към мен по име и фамилия.
Това което ме напряга е че има доста цветни думи в мейла с червен шрифт , или пожълтени,
точно както, ако търсиме нещо тук във форума, и думата която търсиме е на жълт фон в намерените теми. И също така на едно място в текста, пише "три" с дума, а до него има цифра "2" в скобки. Сиреч да си купя "три (2)" ваучера PAYSAFE.
Някой имал ли е подобен казус и ако да, как се е справил ?
Предварително Благодаря.
Можех да копирам мейла тук , но той е на френски ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”