Бая коли съм сменил, за първи път получавам честитка, явно най-сетне са направили някаква връзка между Кат и Данъчното

IceHeart написа:
п.п А относно късането на гуми, всеки го е приживял, всички се палиме че няма да плащаме, ма в крайна сметка си плащаме като попове!
vanko_VW написа:IceHeart написа:
п.п А относно късането на гуми, всеки го е приживял, всички се палиме че няма да плащаме, ма в крайна сметка си плащаме като попове!
eos написа:vanko_VW написа:IceHeart написа:
И това е така, ама някак си става кофти като плащаш сума ти пари /не говориме за данъци от 50-100лв/ и след това си махнеш предницата в някой ров. А съм сигурен, че едно 50-60% от колите в София са без платен данък-кой се пише на тарикат със селската регистрация SHA, кой дошъл от прованса, без изобщо да знае в кое данъчно е..абе е такива работи като се съберат и почваш да се палиш
eos написа:Няма такова нещо колега, нещо не си ме разбрал. Идята ми беше за тези от провинцията, които са се преместили да живеят за постоянно в София, продължават да си карат с "чуждите" регистрации, а в същото време трошат пътя наравно с тези, които са изрядни и си плащат всичко.
eos написа:Няма такова нещо колега, нещо не си ме разбрал. Идята ми беше за тези от провинцията, които са се преместили да живеят за постоянно в София, продължават да си карат с "чуждите" регистрации, а в същото време трошат пътя наравно с тези, които са изрядни и си плащат всичко.
IceHeart написа: Би трябвало да се плаща еднакво на всякъде без значение от общината!
IceHeart написа:eos написа:Няма такова нещо колега, нещо не си ме разбрал. Идята ми беше за тези от провинцията, които са се преместили да живеят за постоянно в София, продължават да си карат с "чуждите" регистрации, а в същото време трошат пътя наравно с тези, които са изрядни и си плащат всичко.
Според твойта логика, ако аз съм от Велинград, и съм решил да поживея 2 години в София, да не идвам с колата, шот си плащам данъка в друга община, или да пререгистрирам колата, в София, за 2 години, да плащам данъците в София, и когато реша да си ходя във Велинград, пак да пререгистрирам колата !?! Няма логика!?
Vlad777 написа:IceHeart написа:eos написа:Няма такова нещо колега, нещо не си ме разбрал. Идята ми беше за тези от провинцията, които са се преместили да живеят за постоянно в София, продължават да си карат с "чуждите" регистрации, а в същото време трошат пътя наравно с тези, които са изрядни и си плащат всичко.
Според твойта логика, ако аз съм от Велинград, и съм решил да поживея 2 години в София, да не идвам с колата, шот си плащам данъка в друга община, или да пререгистрирам колата, в София, за 2 години, да плащам данъците в София, и когато реша да си ходя във Велинград, пак да пререгистрирам колата !?! Няма логика!?
Как да няма логика?! Щом амортизираш улиците в един град - там трябва да си плащш и данъка![]()
Решението е елементарно: Всеки по-голям град да стане синя зона и само местни коли да могат да паркират безплатно. Всички други да си плащат.Е тогава всички ще се принудят или да си плащат или да си пререгистрират колата където живеят и да си плащат данъците в общината където живеят
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта