Избери великите българи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ето виж сега с това си мнение ти пренебрегваш българи като Христо Ботев ,генерал Вазов ,Раковски и много много други.Може Левски да е основна фигура в Българската история ,но и другите имат огромни заслуги за българия ,ами ако се върнем по назад във времето хан Аспарух.Да споменавам ли за Кирил и Методи.За "Златния век" при Симеон или при Иван Асен 2ри когато сме били на 3 морета
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Meти написа:Аз дадох глас за Тодор Живков наистина един Българин дето мислеше за народа на държавата.
Ти на колко години си, да не си на 12, че стигна до това прозрение. Това дето си го написал е по-тъпо и от самата идея да делят българите на велики, по-велики, най-велики.
Ако успееш да ми обясниш как Живков е мислел за народа и държавата ще пусна специална тема в този раздел, в която ще ти се извиня и публично ще се покая!
Давай!!?
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
versace написа:Meти написа:Аз дадох глас за Тодор Живков наистина един Българин дето мислеше за народа на държавата.
Ти на колко години си, да не си на 12, че стигна до това прозрение. Това дето си го написал е по-тъпо и от самата идея да делят българите на велики, по-велики, най-велики.
Ако успееш да ми обясниш как Живков е мислел за народа и държавата ще пусна специална тема в този раздел, в която ще ти се извиня и публично ще се покая!
Давай!!?
Ти наистина ли очакваш смислен отговор?
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Meти написа:Абе незнам ама бай Тошо направи много неща които вече 16 години никой не може да го стигне.
И какво точно е направил бай ти Тошо (лошо е че човека го няма но ...) че имаше лагери ,че не е можело да кажеш какво мислиш ,че дори и кадърен да си няма поле за развитие ,кажи ми освен спокоиствието по онова време ( по точно безгрижието) какво друго има.Сега е кофти за онези които са свикнали по онова време да им е безплатно всичко ,но няма.Държавата трябва да се оправя ,трябва да се плащат данъци ,трябва да се изтърпи този труден за Бълария момент и дано се оправим по скоро.
Много хубави неща направи Бай Тошо за народа - отчуждаваше му земите, пращаше го в лагери, караше го да чете вестници, на които само датата им се сменяше и още много хубави неща, за които само като се сетя и почвам да се ядосвам.
Аз лично гласувах за Атанас Буров, щото за Левски , Ботев, Каравелов...,всички знаем че са наи-великите
Аз лично гласувах за Атанас Буров, щото за Левски , Ботев, Каравелов...,всички знаем че са наи-великите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”