като пускам нов отговор и показва винаги празна страница, не ме препраща към отговора който съм пуснал....некви идеи?
ПС. Ако пускам нова тема всичко е на 6
Бъг на форума???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега....препращането е фийчър, а това че не ме препраща си е бъг според мен. неможе до вчера да е наред всичко и със ОС-а и с браузъра, а днес да има проблеми.....и под линукс и под уинбозе го прави, така че си правете сметката
ПС. Сега кат пуснах отговора проблема не се появи...има няква шиб*** избирателност или просто проблема е изчезнал
ППС. Проблема не е изчезнал....пак се появи тая празна страница

ПС. Сега кат пуснах отговора проблема не се появи...има няква шиб*** избирателност или просто проблема е изчезнал
ППС. Проблема не е изчезнал....пак се появи тая празна страница
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- d3f
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Споко, не само това е бъг.
CSS файла е сбъркан, а той служи за описание на всички фонтове, размери, цветове на буквите и още какво ли не.
Явно само Операта изкарва файла както трябва, а другите браузери минават по стандартни настройки.
От там става такъв БЪГ, че буквите стават такъв гаден цвят, че неможе да се разчете нищо!!!
Всеки може да пробва да провери с СSS Validаtor, изкарва 10-15 грешки!
Този който е правил дизайна на сайта явно само го е тествал дали се вижда добре на ИЕ и Мозила, не си е направил труда да провери дали правилно е писал кода, който от цялата страница точно CSS-а е най-простият.
CSS файла е сбъркан, а той служи за описание на всички фонтове, размери, цветове на буквите и още какво ли не.
Явно само Операта изкарва файла както трябва, а другите браузери минават по стандартни настройки.
От там става такъв БЪГ, че буквите стават такъв гаден цвят, че неможе да се разчете нищо!!!
Този който е правил дизайна на сайта явно само го е тествал дали се вижда добре на ИЕ и Мозила, не си е направил труда да провери дали правилно е писал кода, който от цялата страница точно CSS-а е най-простият.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
d3f написа:Споко, не само това е бъг.
това за цсс-а е отдавна познато

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Има такъв бъг и аз го забелязах.
Наскоро по форума са правени две промени:
1. Сложихме RSS
2. Оправен беше един бъг с пращането на мейли при регистрация, връщаше мейлите заради символи на кирилица в хедъра на съобщението.
Не мога да разбера от какво се получава, ще поровя като имам време. Ако някой има идеи да свирка насам...
Наскоро по форума са правени две промени:
1. Сложихме RSS
2. Оправен беше един бъг с пращането на мейли при регистрация, връщаше мейлите заради символи на кирилица в хедъра на съобщението.
Не мога да разбера от какво се получава, ще поровя като имам време. Ако някой има идеи да свирка насам...
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ох, май не се е оправило. Когато дам рефреш на празната страница после се оказва, че поста ми го има два пъти?!? А видях вече и при други колеги същото. Мислех, че е от служебния ми комп.
П.П. Васе, обърках се от часовника. Ти си писал в ХХ.30 мин., аз - едва осем минути по-късно. Часовника ми показва с един час разлика.
П.П. Васе, обърках се от часовника. Ти си писал в ХХ.30 мин., аз - едва осем минути по-късно. Часовника ми показва с един час разлика.
Последна промяна от kokovanev на Чет 03 авг 2006 14:50, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”