разкажете ми за Бяла
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
разкажете ми за Бяла
разкажете ми за Бяла. Чудя се на къде да хвана евентуално към края на август. кажете ми неща за Бяла - плаж, заведения, квартири, ЦЕНИ. тесла ли е , кво е?
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
там от към цени комунизма никога не си е отивал, няма шумотевица, няма катми, няма дюнери - има една будка за банички и една за пици дет се пекат на фирна на вериги.....от тия старите....
добър плаж
ако търсиш спокойствие, евтини кръчми, където специалитета на заведението е сьомга за двама и струва 6.50, а зелето по врачански е направено перфектно и ракията е студена, това е твоето място
това от по-миналото лято впечатления
добър плаж
ако търсиш спокойствие, евтини кръчми, където специалитета на заведението е сьомга за двама и струва 6.50, а зелето по врачански е направено перфектно и ракията е студена, това е твоето място
това от по-миналото лято впечатления
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
batmilko написа:там от към цени комунизма никога не си е отивал, няма шумотевица, няма катми, няма дюнери - има една будка за банички и една за пици дет се пекат на фирна на вериги.....от тия старите....
А то откога не си ходил в Бяла...от 1990г?

Има си от всичко за всеки. Не е гъзария но е по-евтино от големите курорти. Ако не си много претенциозен може и да ти хареса
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
versace написа:batmilko написа:там от към цени комунизма никога не си е отивал, няма шумотевица, няма катми, няма дюнери - има една будка за банички и една за пици дет се пекат на фирна на вериги.....от тия старите....
А то откога не си ходил в Бяла...от 1990г?![]()
Има си от всичко за всеки. Не е гъзария но е по-евтино от големите курорти. Ако не си много претенциозен може и да ти хареса
написъл съм от по-миналото лято - това означава - 2004 г.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”