Спешна нужда от даряване на кръв - 0 отрицателна - Ловеч

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
AdFunk
Автомобил:
Двигател:

Спешна нужда от даряване на кръв - 0 отрицателна - Ловеч

Мнениеот AdFunk » Нед 02 яну 2011 22:23

Колеги от района - моля вижтe:

От няколко дни спешно се търси нулева отрицателна кръв за младо момче в Ловеч, все още няма дарител и състоянието на момчето се влошава! Може да се дарява в Габрово, Ловеч и Плевен, задължително нулева отрицателна, не е възможна замяна за момента. За контакти: 0899 66 20 90 - Веселка.
Благодаря на всички, които ще се отзоват!

Колеги аз се обадих на хората. Рядка група съм - А отрицателна - но за съжаление в болницата отказват размяна защото просто нямат 0 отрицателна налична. Тя е единствената група, при която няма взаимозаменяемост c друга, тоест пострадалия може да приеме кръв само от нея. Така че споделяйте по форуми, fakebooc-i и други такива.

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=552823.0

http://www.facebook.com/group.php?gid=7 ... 3131335953

AdFunk
Автомобил:
Двигател:

Re: Спешна нужда от даряване на кръв - 0 отрицателна - Ловеч

Мнениеот AdFunk » Вто 04 яну 2011 12:22

Може да заключите/изтриете темата:

"Намерихме кръв! Един човек се обади вчера вечерта и днес дари, направи го напълно безплатно. Толкова рядко се срещат такива хора, че нямам думи да опиша радостта си, че успяхме да намерим толкова нужната ни Нулева Отрицателна. Друга жена се обади също, на която искам да и благодаря за това че се отзова и тя, но за момента ни остава за резерва, понеже нужното количество се намери. Благодаря Ви хора за помощ, без Вас нямаше да успея да спася моя близък. Някои от Вас дори ме подкрепиха като ми се обаждаха да ми дарят дори и само кураж, други разпространяваха молбата ми по други форуми и в дар сайтове, наистина съм ви признателна. Ако някои има нужда от нещо, което е тук около мен, каквото и да, да ми се обади. Телефона ми е изписан, просто кажете че сте от БГ МАМА. Още веднъж Ви Благодаря!"

:wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”