Подчовеците от летище "София"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Подчовеците от летище "София"

Мнениеот Дашо » Чет 23 дек 2010 20:36

Аман от измекяри!!! :fingers
Преди малко прибрах сестра ми от летището и какво да видя - катинарчето с което тя си затваря куфара го няма (явно е разбито), а от куфара й липсват 2 кутии с бонбони и едно пликче с ядки!!! :stumm Обувки и дрехи не липсват!
Не мога да повярвам какви кокошкари съществуват!!! Ама всичко на света се връща :blueeye:

Дано всички, които хапнат от тея бонбони се натровят!!! :twisted:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Подчовеците от летище "София"

Мнениеот joromnt » Чет 23 дек 2010 20:43

Пролетта сестра ми използва "услугите" на Летище София. Куфара беше с катинарче както всеки път преди полет. При кацане катинарчето там, ама умниците срязали дръжките на самия цип на които бях закачил катинарчето. Преди да си доиде обратно си смени куфара, само и само да може да го заключи по някакъв начин. И пак така, със същото катинарче. И след кацането пак така ушите на ципа бяха счупени, само и само да не се налага да режат катинарчето :screwy
И в двата случая куфарите отваряни. Липсваха смешни неща. Тия там идиоти в багажното явно не им дават заплати, че да човъркат наред.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 23 дек 2010 20:45

ДОбре де колега, не пусна ли жалба, че ти липсва нещо!? Все пак няма начин да не ти обърнат внимание, когато им предоставиш че катинарчето е разбито, аз не бих си тръгнал така, докато не разбера какво е станало! Я представи си да беше изчезнало всичко от куфара, ще си ходиш с празен куфар ли вкъщи!?
Докато си мълчим е така, винаги ще ни мачкат!
Поне при мен е било така!

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Чет 23 дек 2010 20:47

Като гледам наблягат на дребни неща ма пак :shock :shock :shock :shock
Дигаш максимален шум дори и заради пакет ядки :shock

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Чет 23 дек 2010 20:49

жалба на място задълвително!

хамалите взимат по 1000 лв близо мама им, отделно има и СИГУРНОСТ, които ги наблюдават, и се хващат редовно.

Жалба!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 23 дек 2010 20:50

Едно време си спомням крадяха от колетите... 2 вафли бяха откраднали от един колет...
Ама и тия от летището...
Малоумна работа..
Смятай да си някой чужденец, какво впечатление ще ти остане от тая страна...
Да се задавят дано.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 23 дек 2010 20:50

Дашо написа:Аман от измекяри!!! :fingers
Преди малко прибрах сестра ми от летището и какво да видя - катинарчето с което тя си затваря куфара го няма (явно е разбито), а от куфара й липсват 2 кутии с бонбони и едно пликче с ядки!!! :stumm Обувки и дрехи не липсват!
Не мога да повярвам какви кокошкари съществуват!!! Ама всичко на света се връща :blueeye:

Дано всички, които хапнат от тея бонбони се натровят!!! :twisted:

Имам приятелка, която 2 години е работила там, но не на такава длъжност като тези тъпаци, за които пишеш колега. Казвала ми е, че тези говеда, които са горе в самолета при багажите са просто без коментар... Типична българска свинщина и мания за някоя далаверка, кяр нещо... На пътника майната му...

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Чет 23 дек 2010 20:53

Даше, много грозна картинка душо. Срамота е от всякъде. Не знам какъв човек трябва да си, за да искаш да откраднеш такива дребни неща.
Сещам се за рекламата Бисквиткаааа, Карамелллл, Шоколадддд mhihi Ще се задавят душицо, няма се ядосваш. Гушкай гаджето и ще ти мине. Сигурна съм, че няма да се захванеш да се разправяш с това, тъй че само една клетва да ги хване ще им е достатъчно :Mr Green Fun

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 23 дек 2010 20:54

Преди две години кацам на стария терминал в Софеа :063: И докато чакам в автобуса да ни закарат до летището, гледам как изпадат куфарите от самолета. И си огледах моя куфар как тупна от самолета на един електрокар, и от него на земята. И си рекох, айде нема куфар. Рекох си, баси посрещането. Минах там проверки, безмитни и т.н. и т.н. и се редя на лентата за багажа. Показва се моя куфар с лек тунинг, тотал щета по ходовата част :063: Чупили ми колелата, дръжката му не функционираше, леко поомазан. Пробах да дигам гири на едни бастуни там, дето гледаха лошо, и знаеш ли кво ми казаха - тва не е станало тука, тва е било при товаренето :063: Обяснявам аз как съм го видял да изпада, те ми се изсмяха.
Както и да е, извлекох аз куфара до посрещачите, та ми удариха мои хора едно рамо. Та, и да жалиш, ще те изплакнат набързо и пак няма файда.

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Чет 23 дек 2010 21:00

На АЕРОГАВРА София всичко е шуро-баджанак и на булката брат.Така че няма оправия.Говоря това от лични впечатления.Заплатите въобще не са им малки на тези тюфлеци.

Последна промяна от airjohn на Чет 23 дек 2010 21:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Чет 23 дек 2010 21:02

Green_Madness написа: че тези говеда, които са горе в самолета при багажите са просто без коментар... Типична българска свинщина и мания за някоя далаверка, кяр нещо... На пътника майната му...

едно време взимаха по 200 лв или колкото беше минималната заплата, и изкарваха по 2 бона от крадене, сега взимат повече от охраната и пак продължават! :beat_butt2

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Чет 23 дек 2010 21:11

Не е само у нас. Но за разлика от нас хората си търсят правата.
Ето как

ОТМЪЩЕНИЕТО НА НЕДОВОЛНИЯ ПАСАЖЕР

Музикантът Дейв Карол летял с компанията United Airlines.
По време на товаренето е повредена китарата му Taylor.
Дейв започва да си търси правата, но получава отказ от United за каквото и да е обезщетение.
Тогава написва песен, която става хит в Youtube.
Компанията Taylor му изпраща две чисто нови китари, а United Airlines на няколко пъти му предлагат щедри суми само за да махне клипа от мрежата, но Дейв отказва. До момента клипа е гледан от над 9 милиона души.
А ето и съмият клип:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 23 дек 2010 21:13

а тоя куфар с катанеца през колко летища а.к.а. носачи е преминал ? не искам да ги защитавам ама тва колега е проблем за всяко едно летище, щото тая работа навсякъде я работят едни и същи "мургави" келеши. Прав си да се ядосваш, ама проблема не ти е в Аерогара-София. Тая работа я правят още на излитане, щото нема кой да ги гоин за едни бонбони след това, а ако случайно попаднат на нещо по-ценно и интересно, куфара може да "сбърка" самолета, полета и после ходи го гони по света ...

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 23 дек 2010 21:26

Това с хвърлянето на куфарите НЕ Е български патент. Гледал съм в Щатите как негри-здравеняци подхвърлят зверски багажа, направо не е истина. Може би тарашенето и кокошкарските кражби от багажа обаче са нашенски копирайт. :beat_butt2

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 23 дек 2010 21:31

IceHeart написа:ДОбре де колега, не пусна ли жалба, че ти липсва нещо!?Все пак няма начин да не ти обърнат внимание, когато им предоставиш че катинарчето е разбито, аз не бих си тръгнал така, докато не разбера какво е станало! Я представи си да беше изчезнало всичко от куфара, ще си ходиш с празен куфар ли вкъщи!?
Докато си мълчим е така, винаги ще ни мачкат!
Поне при мен е било така!

Тъй като днес следобяд имаше ужасна навалица на летището, аз бях вече закъснял поради множеството "тапи" на път към терминала, сестра ми вече беше пристигнала и ме чакаше и плюс еуфорията от срещата ми с нея, не сме обърнали изобщо внимание. И реално погледнато няма какво да им предоставя, защото катинарчето липсва!

Night_elf написа:Даше, много грозна картинка душо. Срамота е от всякъде. Не знам какъв човек трябва да си, за да искаш да откраднеш такива дребни неща.
Сещам се за рекламата Бисквиткаааа, Карамелллл, Шоколадддд mhihi Ще се задавят душицо, няма се ядосваш. Гушкай гаджето и ще ти мине. Сигурна съм, че няма да се захванеш да се разправяш с това, тъй че само една клетва да ги хване ще им е достатъчно :Mr Green Fun

Смятам точно по този начин да се лекувам :Mr Green Fun

VWGT написа:а тоя куфар с катанеца през колко летища а.к.а. носачи е преминал ? ...
Шарл де Гол-Роаси и нашето

Върни се в “ОФФ-Топик - други”