Поредния измамник - Случаят е решен!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поредния измамник - Случаят е решен!
Незнам това ли е правилния раздел за такъв тип теми. Ето че за съжаление в нашия форум в който уж всеки вика на другия "колега" изпъкна още една утайка . Пратих цял салон на мк3 /няма да ви казвам колко мъки беше докато го закарам до еконта/ в Ямбол до "колегата" "draganeski".Салончето вече втори ден стои в централния офис. Потърсих го да видя кво става , а телефона му дава все свободно . Видях че ме блокнал и в скайпа което говори само по себе си какъв пу_яр е. Та внимавайте мили ми колеги . Мисля че ника в розов цвят би му паснал идеално
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поредния Измамник .
Кофти, не за друго ами губенето на време и цялата хамалогия с изпращането, можеше поне да ти вдигне телефона и да ти каже че не го иска, по-коректно щеше да е отколкото да те игнорира по тоя начин, но изчакай още 2-3дни ако не успееш да се свържеш направо си взимай салона.
Много лошо колега,мисля,че ако три дена седи на склад от Еконт ще ти я върнат,като освен,че ще платиш транспорта,ще ти искат и пари за склад за 2-та дена 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
godfadar написа:Много лошо колега,мисля,че ако три дена седи на склад от Еконт ще ти я върнат,като освен,че ще платиш транспорта,ще ти искат и пари за склад за 2-та дена
Мне. 14 дни задържат пратка и после звънят на подателя да се разпореди с нея (дали се връща или не). В Еконт магазинажа се плаща след 14-я ден.
При Speedy стоят 3 дни свободно.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
За пореден път се убеждавам че няма такава държава с такива животни в нея! Тоя пич ако чете това, и ако наистина е направил тая мизерия, да отиде да се качи на най-високата сграда и да се метне от нея с главата надоло :dummy:
п,п Много кофти колега, за пУтинската постъпка!
п.п Ужас, направо като се замисли човек
п,п Много кофти колега, за пУтинската постъпка!
п.п Ужас, направо като се замисли човек
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Ем иска, ем не му стиска. Типичният манталитет по нашите балкански ширини. Иначе сме големата работа, ама само на букви.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако съм на теб отивам в ямбол и му разбивам физиомутрата
Е такива заслужават да ги линчуваме
Знам как се товари цял салон в кола и представям си кво ти е ся.А и куриерската такса от офис до офис е към 25 лева в едната посока

Е такива заслужават да ги линчуваме

Знам как се товари цял салон в кола и представям си кво ти е ся.А и куриерската такса от офис до офис е към 25 лева в едната посока
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Всяка една монета си има 2 страни, и аз съм се бавил по 2 дена да вземам пратка. Нека и другия колега да си каже мнението и тогава го класифицирайте 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Това е любим номер на всеки келеш, поне веднъж годишно ми се случва да си платя двоен куриер
... с тези дивани предполагам ще е цифра 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами четете тази тема бе колеги viewtopic.php?f=3&t=184978&start=75
пп. аз лично мисля че тази тема (надеждни/ненадеждни) трябва да бъде закачена във всички раздели на продава
аз лично не я знаех къде се намира докато не ми се наложи да я ползвам

пп. аз лично мисля че тази тема (надеждни/ненадеждни) трябва да бъде закачена във всички раздели на продава
аз лично не я знаех къде се намира докато не ми се наложи да я ползвам

-
- Автомобил:
- Двигател:
викаш монетата имала две страни ти би ли го игнорирал по този начин ако се забавиш
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
GoolFara написа:викаш монетата имала две страни ти би ли го игнорирал по този начин ако се забавиш
Не !
- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Жалка е картинката на истина. Затова мене си ме е страх да пращам каквото и да било по Еконт. Иначе и аз трябваше да съм оплют, защото отказах една седалка, но си имах сериозна причина, а тя беше, че в деня в който трябваше да ходя да взема въпросната седалка намерих колата си със замръзнал двигател, и си мислех, че ако не спася двигателя тази седалка щях да я ползвам за компютърен стол. И те така - отказах седалката.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Има и такива хора,много е лошо и е време да му се оцвети името,щом се дъни не за първи път
Аз ти казах тогава,това също не е правилно,аз никога не бих върнал нещо поради причина от такова естество.Щом си се хванал на хорото,ще го играеш до края.Разбирам да е нещо наистина важно и спешно,което да иска незабавна финансова инжекция,тогава да.Както и да е,но да ти е като на обица на ухото
Sofiqneca написа:Жалка е картинката на истина. Затова мене си ме е страх да пращам каквото и да било по Еконт. Иначе и аз трябваше да съм оплют, защото отказах една седалка, но си имах сериозна причина, а тя беше, че в деня в който трябваше да ходя да взема въпросната седалка намерих колата си със замръзнал двигател, и си мислех, че ако не спася двигателя тази седалка щях да я ползвам за компютърен стол. И те така - отказах седалката.
Аз ти казах тогава,това също не е правилно,аз никога не бих върнал нещо поради причина от такова естество.Щом си се хванал на хорото,ще го играеш до края.Разбирам да е нещо наистина важно и спешно,което да иска незабавна финансова инжекция,тогава да.Както и да е,но да ти е като на обица на ухото

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:Има и такива хора,много е лошо и е време да му се оцвети името,щом се дъни не за първи пътSofiqneca написа:Жалка е картинката на истина. Затова мене си ме е страх да пращам каквото и да било по Еконт. Иначе и аз трябваше да съм оплют, защото отказах една седалка, но си имах сериозна причина, а тя беше, че в деня в който трябваше да ходя да взема въпросната седалка намерих колата си със замръзнал двигател, и си мислех, че ако не спася двигателя тази седалка щях да я ползвам за компютърен стол. И те така - отказах седалката.
Аз ти казах тогава,това също не е правилно,аз никога не бих върнал нещо поради причина от такова естество.Щом си се хванал на хорото,ще го играеш до края.Разбирам да е нещо наистина важно и спешно,което да иска незабавна финансова инжекция,тогава да.Както и да е,но да ти е като на обица на ухото :dummy:
Колегата enigma79 е много прав! Все едно да излезеш с компания "Приятели" на кръчка, и накрая да ги зарежеш и да си бегаш сам! Като куче!
Лесно е да прецакаш някой, трудно е после да се докажеш!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”