П.П. Ако темата не е за тук, моля Модератор да я премести на правилното място.
brabus написа:...
rosy написа:Това с връщането на парите е разбира се подигравка. Ако има някакъв начин никакви пари да не връща колегите. Ходило детето на ясла, ами ще ходи. Тея която дават майченските да си ги следат тези неща, нали има система, отчита се. Сега след като да искат пари е подигравка.
brabus написа:Колега, за съжаление в декларацията, която сте попълнили сте отбелязали, че детето не ходи на ясла. Това е в началото на майчинството, когато е свършил болничния за бременност и раждане. Именно в тази декларация сте се подписали, че при промяна на обстоятелствата дължите уведомление с нова декларация. По този начин НОИ са си "вързали гащите".
Вашият случай за пореден път доказва, че българина няма навика да чете това, което подписва. Знам, че е много неприятно, но ... А що се отнася до забавянето. Ами то данните от НАП не стигат навреме до НОИ, камо ли от детските заведения. А в момента държавата е толкова изпразнена, че се опитват и на босия цървулите да вземат.
Това е, което мога да ти кажа.
fantomasss написа:Добре де, ако се стигне до изземване на имущество със съдия изпълнител, което е на името на жена ми, а тя няма нищо, но аз имам разни неща, могат ли да вземат нещата които са на мое име?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта